«Інтер» відмовився від виробництва шоу еротичних танців «Леді Бурлеск»

26 Березня 2013
17699
26 Березня 2013
12:46

«Інтер» відмовився від виробництва шоу еротичних танців «Леді Бурлеск»

17699
«Інтер» відмовився від виробництва шоу еротичних танців «Леді Бурлеск»

Телеканал «Інтер» відмовився від  виробництва шоу з еротичними танцями «Леді Бурлеск» за форматом  Lady Burlesque від Sparks Network. Про це  «Детектор медіа»  стало відомо з повідомлень власних джерел.

 

Про запуск проекту наприкінці 2012 року  оголосило попереднє керівництво каналу на чолі з Ярославом Порохняком. Проект, на думку колишнього  голови правління «Інтера», мав  стати «викликом для загально прийнятого стану речей, які могли собі дозволити центральні канали країни».

 

У шоу  жінки  намагаючись вирватись від повсякденних клопотів і ставлять бурлеск-спектаклі, де виконують номери з еротичним підтекстом.

 

За інформацією «Детектор медіа», виробництво проекту розпочала студія «Среда» Олександра Цекало і навіть було знято кілька випусків. Шоу вів російський актор Максим Віторган, у журі була його дружина Ксенія Собчак. Як повідомляють джерела близькі до групи, спершу виробництво було призупинено через досить великий бюджет, а згодом  від проекту взагалі відмовились.

 

«Інтер» також не продовжив угоду зі студією «Среда» щодо зйомок «Великої різниці».

 

«Детектор медіа» звернулась до прес-служби «Інтера» з проханням підтвердити чи спростувати цю інформацію і чекає на відповідь.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17699
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Leto
4071 дн. тому
Новые хозяева дают о себе знать... Не понимаю, как вообще можно закрыть проект, который на половину был уже снят?! Хотя, после закрытия "Справедливости", даже не удивляюсь...
TVkritiK
4071 дн. тому
Вероятно предыдущие все комментарии написаны одним человеком - стиль письма одинаковый. Вероятно накипело "личное"! По поводу шоу ничего не могу сказать, да название экстравагантное и вероятно простому обывателю уж сильно "режит"на слух ухо. То, что мне удалось увидеть в интернете, прогуглив, не увидел ничего такого страшного, чем можно было бы запугать нашего зрителя. Ново! Интересно! Ярко! И не сомневаюсь в том, что наши украинские женщины справились и с такой задачей, они у нас красивы и калоритны!! Жаль, что не покажут! Думаю, что если оно найдет свою кнопку, то в последствии кто-то будет "кусать себе локти" !!!!
С_дивана
4072 дн. тому
А что, можно было бы и посмотреть, а то приходится одни сопли жевать, а так бы посмотрел чем мол моя могла бы меня удивить
Где карта,Билли?!
4072 дн. тому
Какие эроотические танцы? Что за бред. Ведь это не какой то нишевой канал,а Первая кнопка страны! Кому то видно нужно было срочно понизить его рейтинг,если захотели такой позорной программой его снабдить. Стыд и срам. Слов нет. Порохняк просто упырь.
Буэнос Айрес
4072 дн. тому
туповатый и профнепригодеый только человек мог додуматься до такого бреда-крутить трусы и без трусов по "Интеру"
Мартын
4072 дн. тому
А чего можно было ожидать от Порохняка? Посмотрите на его фото и все поймете. Он вообще из себя ничего н епредставдял как сотрудник телевидения.
Эдик
4072 дн. тому
Какому тупому создания понадобилось так глупо подставлять Интер,чтобы превращать его во всеобщее посмешище. Такие программы нужно показывать ночью на специально отведенных для этого телеканалах.
Учитель
4072 дн. тому
Это какому то только озабоченному маньяку могла вообще в головву прийти такая мысль- на общенациональном телеканале крутить такую шнягу. А дети как-закрывать глаза должны были бы ???
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду