Глибинне обурення

25 Січня 2011
16686
25 Січня 2011
08:27

Глибинне обурення

16686
Екс-лідер російської Партії любителів пива з режисером Нікітою Михалковим на Першому національному доводили один одному, що Україна – це Росія
Глибинне обурення

«Глибинне буріння» - так називається новий проект Першого національного, що стартував 20 січня (відео). Як дещо незграбно повідомляють на сайті Першого національного, «гості програми можуть не стосуватися теми обговорення і бути носіями свіжого й нестандартного погляду на проблему зі сторони... Одне з головних завдань програми - розкриття і обговорення нових знань, наукових теорій». Сам ведучий каже, що прагне «...показати мудрим людям України мудрих людей світу». І наші сподівання справдилися - ми справді поглянули на певну проблему зі сторони, хоча вона й зовсім не стосувалася теми обговорення.

 

 

Оце так зустріч!

Прем'єри цієї програми багато хто чекав із нетерпінням. Ще б пак, адже її ведучий - той самий загадковий Андрій Пальчевський. Нове обличчя Першого національного в минулому - російський бізнесмен, власник величезного пивоварного бізнесу та один із лідерів Партії любителів пива, яка балотувалася на виборах у Думу та набрала аж 0,62% голосів. Мабуть, російським виборцям видалися дивними висловлювання пана Пальчевського на зразок «пиво расслабляет, заставляет думать» та гімн партії, де є такі слова:

 

«Мы пиво пьем, мы любим пиво.

Большой мы в пиве видим смысл.

Чтобы жили люди все счастливо,

Наводит пиво нас на мысль».

 

І вони - виборці - побоялися віддавати за нього свої голоси. А от українським урядовцям пан Пальчевський дуже сподобався. Ледве дочекавшись, коли він отримає українське громадянство, його мерщій призначили заступником Міністра сім'ї, молоді та спорту Равіля Сафіулліна.

 

Тоді в парламенті зчинився грандіозний скандал, бо депутати БЮТ запідозрили, що російського громадянства новий український урядовець так і не позбувся, а отже, призначено його поза законом. Те, що тема громадянства дуже болюча для пана Андрія, можна зрозуміти з інтерв'ю, яке він дав журналісту «Власти денег» Севгіль Мусаєвій: «У меня абсолютно понятное гражданство. Это знают все - даже дети. Вы в этом сомневаетесь? Вы как-то особо по-узбекски (Севгіль - кримська татарка. - О.Ш.) смотрите на меня в этот момент. Вы думаете, я засланец какой-то? Я - гражданин Украины. Точка. Без комментариев. Если будет написано что-то другое - я подам на вас в суд». До речі, працював пан Пальчевський в міністерстві лише два з половиною місяці, після чого його звільнили начебто за власним бажанням. Хоча насправді, подейкують, усе ж таки за подвійне громадянство.

 

Аби додати цій картині довершеності, не зайве буде згадати, що пан Пальчевський - президент фонду «Євролаб». Того самого, що під час епідемії влаштовував експрес-аналізи на грип на вулицях Києва. Заступниця Черновецького Ірена Кільчицька тоді казала, що в «Євролабі» роблять дуже неточні аналізи. Пальчевський судився з нею, але врешті намети прикрила санепідстанція.

 

А хто ж фінансує оновлений «Шустер live» на Першому національному, щодо якого журналіст «Української правди» Сергій Лещенко написав: «Сегодняшний эфир Шустера - свидетельство стремительной деградации этого журналиста, который приехал в Украину иконой демократии, а постепенно превращается в Пиховшека и Долгунова»? В ефірі власного шоу Савік повідомив, що його продакшн отримує щомісячно 800 тисяч гривень від компанії «Євролаб». Принаймні, тепер зрозуміло, чому в інтерв'ю «Обозревателю», яке активно поширює прес-служба Першого національного, пан Пальчевський каже: «Все отработали: я на своем посту, Бенкендорф на своем и Янукович на своем». Перший випуск «Глибинного буріння» яскраво доводить, що його ведучий таки справді на своєму місці - сперечатися не варто. Можливо, не дарма ходять чутки, що до появи програми Шустера на Першому національному причетні особисто Сергій Льовочкін та Ігор Шувалов, які, в свою чергу, мають найтісніші зв'язки з Москвою?

 

 

Кошмар «інтелектуального Макдональдсу»

Андрій Пальчевський безапеляційно взявся із самого початку програми представляти перед високим московським гостем інтереси та вподобання всього українського народу, до якого він офіційно долучився минулого року. «Ми, українці, глибоко впевнені... більшість українців погодиться...», що Нікіта Михалков приїжджає до України, як до себе додому. Не варто плутати це із гостинністю. Андрій Пальчевський явно мав на увазі ідею, нещодавно висловлену паном Михалковим: через 10 років Україна та Росія стануть однією країною. І гостю, й ведучому явно дуже подобалась ця ідея, тож вони присвятили її обґрунтуванню значну частину розмови.

 

«Ми - ніяка не Європа, - сказав Михалков, маючи на увазі й українців. - а частки одного "русского мира". Якщо не поєднаємось, то перетворимось на один "загальноінтелектуальний Макдональдс"».

 

Дивно, чому така освічена людина помічає за межами «русского мира» лише ресторани швидкого харчування? От, наприклад, пан Путін, якого Михалков закликав порушити російську Конституцію та балотуватися на третій термін, помітив в Америці Силіконову долину та аж загорівся ідеєю створити її аналог у Сколково. Поки що виходить у нього кепсько, бо з тюрми, на яку він перетворив свою країну, тікають учені - і тікають, зауважу, в той самий «інтелектуальний Макдональдс», де отримують Нобелівські премії за геніальні відкриття. А російські вчені у той час наполегливо відкривають черговий вічний двигун.

 

Чи можна назвати діалогом, покликаним розкрити нові знання та погляди, розмову, де один співрозмовник висловлює ті самі думки, що й другий, а потім вони знов доводять один одному свої «оригінальні» погляди, й насамкінець приходять до висновку, що вони таки мали рацію? Це схоже радше на пропаганду. Діалог - це те, що відбулося в Нікіти Михалкова на російському телебаченні у програмі «Поєдинок» під час інтелектуальної дуелі з письменником Дмітрієм Биковим. «Надо создать атмосферу благополучия в стране, - проголосив тоді пан Михалков. - Она не бывает благополучной для всех. Но в ней должна быть позитивная настроенность!». Вам ця заява не нагадує сьогоднішньої ситуації в Україні, як її намагаються представити деякі канали нашого телебачення?

 

 

«Совєтський» - це комплімент

Чи випадково те, що Андрій Пальчевський під час розмови не подавав жодних бекґраундів про пана Михалкова, не ставив запитань, які могли б роз'яснити подекуди досить дивні висловлювання кінорежисера (і навіть відкрито хизувався тим - я, мовляв, не якийсь там скандальний журналюга!), дозволяв своєму гостю заплутувати глядачів та змушував їх вірити всьому на слово? Я гадаю, що ні - не випадково. Нікіта Михалков має в Росії дещо підмочену репутацію, і навіть найбезневиннішими запитаннями його можна поставити в дуже незручний стан.

 

Наприклад, режисер каже: «Я ничего не слышу про культуру в высших эшелонах власти», маючи на увазі не вихованість, а відсутність у влади стурбованості культурою. Тут дуже доречною була б згадка про $40 мільйонів, які режисер отримав на зйомку свого «Предстояния». На майданчик до кінематографіста приїздили і Путін із Медведєвим, а в результаті картина з тріском провалилася в прокаті. Ветерани сказали, що Михалков «плюнув їм в обличчя», а депутат-комуніст Микола Рябов звернувся у думський комітет із культури через можливу розтрату державних коштів, витрачених на проект «Утомленные солнцем - 2: Предстояние». Та уявіть собі: Держдума РФ відмовилася направляти в Мінкульт запит щодо того, скільки бюджетних коштів було витрачено на створення цього фільму! То що ж мав на увазі режисер?

 

Утім, ведучого в розмові з Михалковим цікавили більш актуальні теми, а саме: як добре бути радянським та «руським». «Говоря о морали, мы с вами оба вышли из советского общества, и недавно я услышал от молодых людей комплимент в свой адрес: "Он - советский!" Какой человек более морален - советский или постсоветский?», - спитав Андрій Пальчевський. Режисер відповів: «Верующий». «Верующий? - перепитав Пальчевський. - Вы имеете в виду - религиозно верующий? А что делать с неверующими?».

 

Михалков занервував, і ведучий швидко змінив тему: «Киев - колыбель русской цивилизации. Генетически - мы один народ. 80% нашего генома (а я когда-то этим занимался) - идентично. В деревнях, если бабушки говорят друг с другом "украинской мовой", то они говорят "А я объясняю ей как? По-руськи!"». Після цього у глядача мають зникнути останні сумніви в тому, що Андрій Пальчевський на своєму місці: та він просто створений для цієї програми!

 

 

Росія - це Камаз, а Україна - Bentley?

Та нервувати під час розмови довелося також і ведучому, коли пан Михалков почав розводитися про «бремя русского человека». «От у вас яка машина?» - спитав режисер Пальчевського. Кажуть, що президент «Євролаба» став одним із перших росіян-власників авто Bentley Continental, ціна якого сягає півмільйона доларів. Якось не в'яжеться з образом журналіста українського телеканалу, що не заробить на цю іграшку за все життя. Втім, пан Пальчевський сказав, що їздить на недорогій французькій машині. «А Росія - це "Камаз" із причепом, який на поворотах зносить автобусні зупинки!» - вигукнув Михалков. От про зупинки хотілося б подробиць - що вже знесли, що ще знести збираються - але ведучий не став зупинятися на небезпечній темі, а одразу взявся за обговорення «Манифеста просвещенного консерватизма», який режисер видав у жовтні минулого року. Це дуже цікавий та показовий документ.

 

«Государство - это культура в форме служения Отечеству». І трохи далі: «Армия - это культура в форме службы Отечеству». А отже, держава та армія, за михалковською арифметикою, дорівнюють одна одній. «Человек с устойчивой психикой, как правило - консервативен. Он хочет жить и умирать так, как жили и умирали его отцы и деды». Дозвольте, панове - це виходить, якщо я не хочу жити так, як мій дідусь - офіцер НКВД - то в мене психіка неврівноважена?

 

«Ограничение свободы человека властью возможно. Но возможно тогда и только тогда, когда это ограничение принимается им добровольно, свободно и доверительно. Русский человек подчиняется другому человеку, миру и государству не самим по себе, а из чувства любви к Богу, Родине и Отечеству». Отже, коли влада запроторила вас до в'язниці, або вилучила під час обшуку ваші речі чи заборонила публікацію вашої книжки, статті, відеосюжету, то ви маєте за це ще й подякувати, бо - не через злість, а тільки від надмірної любові до вас обмежується ваша воля.

 

Ви думаєте, пан Пальчевський розпитував режисера про химерні місця в його маніфесті? Ні в якому разі! Він прямо сказав, що не стане уподібнюватися журналістам, що ставлять незручні запитання. Але ж режисер постійно провокував на них. Що, як ви гадаєте, може означати фраза «Я знаю, как из меня можно сделать монстра, поджегшего дом»? А це не пусті слова: кінорежисер явно мав на увазі свої намагання виселити з приміщення, наданого йому ще в 1963 році КПРС, журнал «Искусство кино», свою затяжну війну з російською Спілкою кінематографістів та погрозу вигнати зі спілки акторку Тетяну Догілеву - офіційно «за несплату членськи внесків», а насправді за те, що вона пікетувала знесення цілої низки історичних московських будівель, бо студія Михалкова «ТриТэ» вирішила побудувати на їхньому місці готель. Звісно, може, на думку Андрія Пальчевського, все це не досить цікаво. Тим більше, що тему розмови було заявлено зовсім іншу: «...про інтернет, немотивовану агресію у сучасної молоді, скандал з "Вікілікс" та відповідальність ЗМІ». Серед набору загальних місць про те, що «інтернет - це колективна безвідповідальність», особливо дивною видається ідея про бунт на Манежній площі. Михалков вважає, що шквал неонацизму в Росії викликаний тим, що молодь не знає історії, а подивившись його фільми - прозріває. Хотілося б нагадати шановному режисеру, що звинувачений у вбивстві адвоката-антифашиста Маркелова та журналістки Бабурової націоналіст Нікіта Тихонов - випускник історичного факультету Московського державного університету.

 

«У прессы нет ответственности перед народом», - заявив під час розмови режисер, і тут я маю з ним частково погодитися. Бо якби відповідальність була, бізнесмен Андрій Пальчевський не принижував би професію журналіста своїм безвідповідальним ставленням до неї, підготувався би хоч трошки до інтерв'ю із, безперечно, цікавою й дуже талановитою в минулому людиною та ставив би їй гостріші запитання. Тоді б і глядач не блукав серед химерних висловлювань гостя, а отримав би про нього хоч якусь цікаву та достовірну інформацію. Але навряд чи Андрій Пальчевський побудував таким чином діалог у студії через брак професіоналізму - він людина дуже досвідчена та розумна. Думаю, що все тому, що він - на своєму місці.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16686
Коментарі
57
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Єжі Рудь
4835 дн. тому
Відколи кацапурам так цікаве наше телебачення? Чи нема чим вдома зайнятися? Стаття файна, молодець Олеже.
vasylber
4835 дн. тому
ИринаМ // 26.01.2011 19:08:17 Порадовался бы, дурник, в кои-то веки умный человек на экране, мудрые слова ==== Я порадуюсь, когда Ваши дети окажуться на автобусной остановке, "которые сносит камаз-россия с прицепом". Вот такой мой будет вам ответ на вашу московскую "мудрость".
ИринаМ
4835 дн. тому
"дозволяв своєму гостю заплутувати глядачів" - Господи! Какие же, очевидно, по мнению автора статьи, украинцы- идиоты!!! А демонический Михалков запутывает их бедненьких в свои сети просвещения... Порадовался бы, дурник, в кои-то веки умный человек на экране, мудрые слова говорит! Хоть бы послушал, попробовал понять их смысл. Да, куда там! Михалков вызывает в дремучих - ненависть и зависть, причем, одновременно, отсюда и статейки такие. Ню-ню! Пиши еще, тренируй пальцы.
Станіслав
4835 дн. тому
Дуже гарно написана, пророблена стаття: сотня ланок на must to read статей, все гарно форматовано і структуровано. Лише тема відносин з Росією це один з т.зв. гарячих гудзиків. Лише зачепи і понеслося... А на цю тему все сказано насправді- і про консерватора совка Міхалкова, і про іх еліту динозаврів. Нічого нового тут не варто очікувати, все вже було і набридло. Поки не зміниться режим в Кремлі нічого цікавого і головне нічого перспективного.
atos
4836 дн. тому
Последние комменты--это быдло прибежало на "свежатину" с "УП". Им невтерпеж похамить,для них все что ПОЛОЖИТЕЛЬНО--"бридота".
куча
4836 дн. тому
Егорушке не дают покоя лавры его великого однофамильца
Оксана
4836 дн. тому
яка бридота. ні концепції програми, ні нормального втілення ((
дочка лейтенанта шмидта
4836 дн. тому
Прозорливо , прозорливо работают.Бенкендорф и бригада специально запускают изначально низкокачественный и скоропостижно склепанный скандальный проэкт , чтобы вызвать бурю возмущенных критических статей и коментариев. Потом они выплескивают ребеночка (передачу, а вместе с ней и содержание)и начинанают трубить в фанфары про большой резонанс их НОВОГО поэкта. И как аргумент приводят колличество коментариев ,не упоминая о том , что они отрицательны .
вікіпедія
4836 дн. тому
Ботам , беняБОТам , утБОТам , БОТалам.--- Ботало то є щось схоже на дзвін , який вішають на шию корові , щоб далеко було чути . А відбивається вона , стерво , тоді , коли конче потребує бугая і бродить у пошуках Карпатськими горами. То ж гасає як навіженна з мутними очима і високо задертим хвостом.
Алегарф
4836 дн. тому
http://obozrevatel.com/technology/rejting-telekanalov-na-24.01.2011.htm
spoon
4836 дн. тому
Достойна программа как по мне, пиво мы действительно любыим
дадагой иа
4836 дн. тому
Что за дебаты за машину Пальчевского?Надо думать о том , сколько еще косноязычных богатеньких папиков кинут бабла бене и бригаде и нагло попрутся в эфир.А беняботы нам будут пысать кипятком про выдающууся достижение ПЕРШОГО про новый непеневершений продукт телеэфира.
смысл внутри
4836 дн. тому
Зрителей поимели дважды.Сначала сумасшедшими ценами в аптеках сети ЕВРОЛАБ , а затем ва эфире УТ-1 передачами сомнительного качества, когда тот же ЕВРОЛАБ покупает передачку своему дружбану Савику и еще одну себе любимому побаловаться.Права была Анна Герман , спрашивая о источниках финаннсирования некоторых передач.Только надо ей спросить не с Шустера , а с Бенкендорфа.
М.В.
4836 дн. тому
я 14 років працюю на НТКУ.такого зростання у всьому як зараз у нас не було ніколи.Бачив я програму.Чесно кажучи вона мені сподобалася.Незрозуміло і образливо другоє:Я досить часто читаю сайт "телекритика" і не бачив за весь час жодної позитивної статті про наш канал.Це що-спеціально робиться, щоб дісркедітіровать його або в "друк" йдуть статті лише авторів, які мають чітке вказівки своїх спонсорів на поливанням гряззю Першого Національного?
Армстронг
4836 дн. тому
"Нечего в зеркало плевать,коли рожа крива".так можно назвать этот выпад против самого известного в СНГ режиссера и человека,который вел программу.То сто Михалков талант это правда.И ведущий ярко показал зрителям,какие основы мировоззрения,как он видит отношения Киева и Москвы,мнение о ментальности людей,вообще очень умело раскрыл прямо в эфире его внутренний мир. А все что написано в статье-субьективное мнение автора,которое не совпадает с миллионами других мнений.И поэтому писать не обязательно то что думаешь на республиканском сайте.Это никому в общем уже не интересно после удачного дебюта программы.
Европа
4836 дн. тому
Хорошая программа,ведущий в теме и хорошо подготовлен.Непонятно зачем автора высасывает их нее факты,которые не должны у здравомыслящего человека вызывать негативные эмоции..
Медуница
4836 дн. тому
Спасибо автору за статью. Программа была похожа на массаж господину Михалкову. Ведущий вел себя, как крем желеподобный (вазелин, аромомасло, диприлиф, кисель, сопли, не знаю). Массаж явно удался. А вот годного интервью - не вышло. Ники́та Серге́евич Михалко́в, российский актёр и кинорежиссёр, народный артист РСФСР (1984). Председатель Союза кинематографистов России, Лауреат кинопремии «Оскар» (1994) в номинации «Лучший фильм на иностранном языке» за фильм «Утомлённые солнцем», человек, написавший «Право и Правда. Манифест Просвещённого Консерватизма», человек,ударивший с размаху "с ноги" по лицу другого человека, снявший фильм "Неоконченная пьеса для механического пианино", достоин другого интервью...
atos
4836 дн. тому
По-моему этому автору уже достаточно промыли мозги ,показали его не профессионализм и убогость в мышлении. Можно соглашаться, что любое мнение имеет право на существование. Но есть вещи очевидны для большинства и тогда надо принимать это ,как объективность. "ТЕЛЕКРИТИКЕ"- надо согласиться ,что Первый национальный с каждым днем набирает очки в свою пользу. Понимаю,что такие каналы как ТВi, 5-й,СТБ (самые "демократичные") с этим не могут согласиться и будут по-прежнему(по привычке) его обгаживать. Что касается самой обсуждаемой передачи-бесспорно очередная УДАЧА. Признаюсь ,Пальчевского до этого времени не знал. Дай Бог нам больше таких ведущих и успешных предпринимателей. Его содружество с Савиком Шустером--неплохой "коктейль" и может принести Первому что то " сьедобное" А Шинкаренке надо делать выводы.
Толя Анти-Путін
4836 дн. тому
Шановні "нєдоукраінци-полурускіє"! Цим матеріалом Олег мав на увазі, що нормальні громадяни України дуже скептично ставляться до неорадянських "митці", які прогинаються перед владою і смокчуть у путіних. Міхалков колись був гарним митцем, який прогнувся. В Росії та Україні є нормальні митці, які не прогинаються. І цих людей шанує громадянське суспільство. А обслугу, офіціантів, дешевок, що обслуговують режим - в цивілізованому світі завжди зневажали. Одне слово - холуям холуєве.
stuardessa
4836 дн. тому
Шановні, та це ж не "Глибинне обурення" а скоріше Глобальне визнання!!!! Рейтинг програми, завдяки даній статті, уже зростає, Перший Національний стає каналом про який уже не тільки говорять а й який дивляться (дякуючи знову ж таки пану Пальчевському). А про рейтинги та цікавість до харизматичної особи ведучого вже й говорити не потрібно! Іноді чорний піар набагато кращий та дієвіший за звичайне вихваляння. Так що, вітаю Вас усіх з Глобальним визнанням, панове! І з визнанням очевидної заздрості також!
Watch ICTV!
4836 дн. тому
Копец, ботам с УТ-1 самим не смешно читать свои же камменты?
семка
4836 дн. тому
класная программа! Михалков имеет имя которые не подлежит комментариям ,а Пальчевский отлично беседует с гостями программы да и вообще хорошо ведет программу ,они заслужывают почет и уважения !!!!
Рэмбо88
4836 дн. тому
Какая-то местечково-жлобская завистливо-унылая писанина. Сегодня журналистом считает себя каждый, кто может войти в Интернет и копипастить. Об чем этот труд? О передаче, Пальчевском или Михалкове?. Объясняю: это - О ВЕЛИКОМ И НЕПРЕВЗОЙДЕННОМ КРИТИКЕ ТОВ.ШИНКАРЕНКО. Позорище, одним словом...
Андрей
4836 дн. тому
Кто не любит программу Пальчевского - не имеет права иметь телевизор!!!!!!!
русский человек
4836 дн. тому
Я думаю, что тех, кто не преклоняется перед Великим Гением Никиты Сергеевича Михалкова, нужно сразу отправлять, куда следует.
11
4836 дн. тому
Шановні письменники, точніше, писаки, назвіть ведучих в українському ефірі, які вміють вести розмову з гостем і яких ви не обливаєте брудом. Назвіть ведучих до яких приїде на ефір той самий Міхалков. Назвіть ведучих, які не отримують “брудні гроші”, тих, які не продалися і не зганьбили себе у наскрізь цензурованих ефірах. Таких не має. Навіть якщо і напишете когось, то за день-другий при нагоді виллєте на нього відро бруду. Програма Пальчевського не геніальний творчий продукт. Але Пальчевського можна слухати і цікаво слухати. Він розуміє, що говорить і навіщо, навіть якщо його мета — власний інтерес. Не варто недооцінювати сьогоднішнього глядача, він вміє відрізняти зерно від полови. І ще одне. Пальчевський хоче вкладати гроші в канал, то нехай вкладає — це його гроші! Перестаньте рахувати чужі гроші і заздрити роботі інших. Зробіть щось самі і почнете себе поважати.
Кріс
4836 дн. тому
Пальчевского - в Президенты, а Михалкова - в Премьер-министры! А кому не нравится - отключим газ!
украинец
4836 дн. тому
Тупое быдло Шинкаренко решило увековечить себя связав, хотя бы такой помойной статейкой с автором "Территории любви" и "Утомленных солнцем". Чмо оно и в Африке чмо. Единственное, что неприятно, что это чмо живет в моей стране. А в этой стране режиссеров нет - зато критиков немеряно. Ты вообще кто такой, чтобы судить о Великих?
Иван
4836 дн. тому
Права Евдокия на все 100%. Всем этим писателям и журналистам надо выдать лопаты и отправить их рыть траншеи, чтобы под ногами не путались!
Дуся
4836 дн. тому
Бред какой-то, а не статья. Прочитав это, хочется помыться. Программа отличная, интеллектуальная, интересная. Очень приятно, что на украинском телевидении, особенно на Первом национальном, появились лица с интеллектом в глазах, с правильными мыслями, умеющими говорить и отвечать. Уважаемый Олег Шинкаренко - автор мусорной статьи, вас не смущают другие программные продукты, которые выходят украинском ТВ, которые рассчитаны на «дебилоидов», которых из украинского народа пытаются сделать, и засоряют эфир. А потом ещё и удивляемся, почему мы такие? Да потому что такие как вы открывают свой чёрный рот. Это подтверждает то, что программа удалась. Спасибо автору и ведущему, Первому национальному каналу и его гостю за интересный достойный продукт. Буду ждать следующего выхода с нетерпением.
journal12
4836 дн. тому
программа интересная получилась и Пальчевский молодец! талантливый человек талантлив во всем
Евдокия
4836 дн. тому
Почему люди если видят, что у человека нормально идут дела, он развивается, пытается не просто выжить, а жить хорошо, помогая при этом другим людям, сразу в его сторону хамство, недовольство, вы то, кому это все не нравится что сделали в этой жизни, живете за счет того, что можете написать статейку, нагадить, облить грязью и сидеть молодцом, а конечно есть которые поддержат и скажут вот умница, как все написал правду. Вы там были, свечку держали? Сейчас если будешь сидеть и молчать, либо уберут тебя, либо же нужно выбирать идти самому напролом иначе выхода другого нет. Поэтому мой дорогой писатель сделай что-то в своей жизни, добейся сам чего-то, помоги людям, а потом говори о других. если бы люди больше делали и радовались успехами друг друга мы бы и добились больше и страна может не такой нищенской была, а если сложить руки и сидеть завидовать что у него есть, а я на ладе езжу, Вы для начала выйдете с квартиры хотя бы, а я буду наблюдать за Вашими успехами.
Grumond
4836 дн. тому
А совкам понравилось. 8) Особенно умиляет то, что их к единству призывал буржуин-капиталист.
Doom
4836 дн. тому
Какой бред… вот так и историю пишут в нашей стране – повыдергивал факты из контекста и дает им оценку… автор - популист!!! Программа классная!
guapa
4836 дн. тому
Евролаб во главе с Пальчевским хоть на что-то выделяет деньги))) Не могу понять такого пристального внимания к его машине. Человек работал, развивался, по-моему, можно хоть 10 машин себе купить) Он что, на метро должен ездить? Передачу видели, показался Пальчевский очень харизматичным и интелектуальным. Незаурядное мышление, непримитывный, интересно наблюдать. Многим бы поучится еще. Михалкова терпеть не могу, по-моему, как человек, он неочень. Хотя определенно занимает в культурной жизни Росии свою нишу. Интересно, что же будет в следующих передачах.)
Мери ПОПИНс
4836 дн. тому
Смотрела передачу, скучно не было не на секунду!!! Точно так, как этому "критину, ой критику" не понравились высказывания действующих лиц, так и мне мнение автора статьи кажется совершенно не обоснованным и субъективным!!! Единственное во, что поверила в этой статье: "Андрій Пальчевський... - людина дуже досвідчена та розумна"!!!
Гамлет
4836 дн. тому
Откровенно странная рецензия на передачу. Я бы даже сказал, рецензия на Пальчевского. Мне не понятно почему рецензист при всей любви к украинскому языку, использует англицизмы и почему считает что журналист, или, в данном случае, ведущий программы должен быть бедным? Или зарабатывать больше других - это не скромно и вообще порок? Откровенно говоря мне не нравится Михалков, не нравятся его старые, а уж тем более новые работы, не нравится как он думает. Вообще мне этот человек всячески не приятен. Но я считаю, Пальчевский поступил правильно. Вместо того чтобы задавать неудобные вопросы и не получать на них ответов, он держал разговор в нейтрально положительном русле. И получил нужный результат.
Хаачу в Мааскву
4836 дн. тому
"Впрочем, врятли Пальчевский обращает внимание на всю эту мышиную возню вокруг него" - ВряТлі "интеллектуал и меценат, человек, который думает не только о себе, но и о людях" вдгуґ, пгєдаст свою Годіну і смєніт свойо імпєгскоє ґгажданство на ґгаждансвто какоґо-то "нєдоґосудагдства". :)
Domadora
4836 дн. тому
"Евролаб" выделяет 800 тыс в месяц для поддержки "Шустер Live" ... Какие молодцы! Значит клиника хорошая, раз у них так хорошо идут дела. Пальчевский - интеллектуал и меценат, человек, который думает не только о себе, но и о людях. А зависть - вечный спутник талантливых и харизматичных личностей. Впрочем, врятли Пальчевский обращает внимание на всю эту мышиную возню вокруг него...думаю, что он занят более важными и полезными делами...
Бонн
4837 дн. тому
Его высказывания явно дают понять,что без взаимного сотрудничества между Киевом и Москвой трудно будет пережить следующие годы...Тем более в свете прогнозов повторных волн кризиса
фима
4837 дн. тому
Моя любимая газета "2000" сообщает, что "У человека и шимпанзе — 96% генетического сходства. А от мышиного наш геном отличается на 20%". То есть ровно настолько, насколько, по мнению Пальчевского, геном украинца отличается от генома русского. Внимательно рассматривая фотографию в начале статьи, с этим не согласишься, конечно. Но Пальчевскому виднее, что ли... Он и по узбекам специалист, не только по русским.
Хаачу в Мааскву
4837 дн. тому
"перекручиванеи", "слОвянин-патриот" І почєму ето, у всєх "слОвян-патріотов", всєґда наблюдаются проблєми со своєй родной, "ісконно-слОвянской" рєчью? :) ---- "любит в равнйо степени и Украинский народ и Русский" Чєм стєпєнь любві ізмєрял-то хоть? :)
Бонн
4837 дн. тому
Сборник цитат из программы и перекручиванеи контектса и вариации на тему "как плохо быть талантливым человеком,который ко всему прочему словянин-патриот и любит в равнйо степени и Украинский народ и Русский.
Марфа Посадница
4837 дн. тому
Ну да, ну да! На неславянской машине ирод ездиет! Позор!!!!!!
Илья Муромец
4837 дн. тому
Не советская у него машина какая-то! Ой не советская! Чует мое сердце, ой чует! Ой ты гой еси, подозреваю, шта даже и не славянская! Азм есть буки иже херувимы!
Кирилл
4837 дн. тому
Действительно, "Телекритика", вы что там совсем?! Немедленно запишите журналиста на курсы изучения машин - чтобы французские от английских с ходу отличал. А то это же просто поклеп какой-то получается - опорочили честного человека - не той марки машину приписали!
Кильчицкая
4837 дн. тому
Журналисту не мешало бы подучиться, так как машина Пальчевского, озвученная в эфире, никак не французская. Позор!!!!!!
Кильчицкая
4837 дн. тому
А почему такой "глибинний" интерес к Пальчевскому??? Столько ссылок, интересно, кто же дал команду ФАС на Пальчевского? или это просто зависть????
Второе дыхание
4837 дн. тому
Программа вышла такая,что смысл-дружба словянских народов во главе угла.Украинцев,Русских...И это правильно.Все инфрастуктуры,созданные до развала СССР до сих пор,как это не парадоксальео звучит,взаимосвязаны.Поэтому от этого,как и от своего прошлого нельзя открещиваться.А критиковать то что было есть и будет просто безсмысленно.У нас слишко много пробелов во всем,чтобы мы позволили себе быть независимыми ни от кого.Это нереально.Долгг= 111 миллирдов долларов.Думайте как их отдавать?За то что кто то умеет говорить по Украински много не заработаешь.
Г.Б.
4837 дн. тому
Чтобы фурункул лопнул - прежде необходимо ему созреть. Не мешайте созревать фурункулу! На Банковой, на УТ-1, на Интере, на "Украине" и других гниющих каналах. Когда фурункул созреет и лопнет, тогда и начнется выздоровление. Неприятно? Что поделаешь, раз эта зараза стафилококковая пустила гниющие метастазы во всем организме страны.
Юля
4837 дн. тому
дякую автору за дуже цікаве спостереження. класна стаття.
Крот
4837 дн. тому
просто завидуют его таланту?
Alex
4837 дн. тому
Дуже об'єктивно зауважу: в культурному середовищі Росії, в кінематографічних колах до Міхалкова ставлення ну дуууууууууууже негативне!
Сильвестр
4837 дн. тому
Ландышу: По вашей логике выходит, что Билл Гейтс, Джон Леннон, Жорж Сименон и миллионы прочих - это НИКТО.
Ландыш
4837 дн. тому
лучше быть Совестким,чем НИКЕМ
Олег Шинкаренко
4837 дн. тому
На жаль, талант та цікавість пана Михалкова залишилися далеко в радянському минулому. У цьому сенсі він - стопроцентно радянська людина.
Упс
4837 дн. тому
что за бред как може быть "цікавою й дуже талановитою в минулому людиною "???
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду