Руки прочь от Кристины Бондаренко!

1 Березня 2008
19429
1 Березня 2008
18:11

Руки прочь от Кристины Бондаренко!

19429
Открытое обращение к Марине Барановской и Косте Гнатенко, а также примкнувшему к ним Отару Довженко.
Руки прочь от Кристины Бондаренко!
Наблюдая полемику (высказались Марина Барановская и Костя Гнатенко) вокруг ток-шоу «Проти всіх», киплю от возмущения. Чего пристали к девочке Кристине Бондаренко, я вас спрашиваю, дамы и господа? Завидно, так сами ток-шоу о квартирных «аферюгах» сделайте. 
 
«Проти всіх» - это лицо телевидения нашего времени, это то, к чему оно упрямо и настойчиво идет в своем развитии. Вы что, таких простых/элементарных вещей не понимаете?! Что вы вообще на «Детектор медіа» делаете?
 
Может, вам вообще «темник» написать, как сочинять о «Проти всіх»? Я могу, вы знаете. Да чего мы, в самом деле, все же свои люди… Нате вам «темник».
 
Просьба проигнорировать интонации Бондаренко: «Ви – психологічна жертва!», «А ви просто цинічно виглядаєте». В борьбе за свободу слова Кристины Бондаренко мы должны, нет, мы обязаны позволить ей развиваться.
 
Комментарий отсутствует ко всей темы одежды и боевой «раскраски» Кристины Бондаренко. Да, Кристина имеет полное право одеваться и краситься так, и если ее при этом подставляют костюмеры и гримеры, то это еще не повод вам, Марина Барановская, проявлять типичный мужской шовинизм.
 
Особенное возмущение вызывает ОтарДовженко. Отар, как вы могли написать в своем блоге: «Написав на форум ТК деякі свої враження від нового шоу Христини Бондаренко "Проти всіх" на 5 каналі. І ось мій пост удостоїла коментарем сама Христина:
 
“От ніколи не думала, що буду писати на цей мерзенний форум.. Просто вже набридло. "Буду краток.." - мені особисто, як і всій величезній команді мого проекту, насрати на вашу критику. Бо Ви, які тут обливаєте усіх брудом, НІХТО! Ви навіть не здатні підписатись власним ім"ям! Метать бисер перед свиньями? навіщо? Судьи кто? Невдахи? Лузери? Розбиті клімактеричними нападами жінки? Ви розводите деструктивну критику, яка, окрім власного задоволення від кожної написаної літери жовчі, не приносить медіа жодної користі! І той Жан Новосєльцев, і Таня Даниленко і Наташа Тугузова (список можна продовжувати ще довго) дратують Вас лише через власну заздрість!

І наостанок. Можете продовжувати цю гілку нескінченно. Писати про 5 канал і мене особисто все, що забажаєте. Буду лише рада, якщо Вам від того стане набагато легше. Хто знає, може писати тут - це все, на що Ви здатні. Тому бажаю отримати від цього якомога більше задоволення.) “
 
Не знаю, чому, але після цього в мене до неї поліпшилося ставлення (хоча як журналіста я її й без того завжди поважав, просто вважаю, що ток-шоу "Проти всіх" - фігня) :) Це як у старі добрі чатівські часи, коли людина, якій удалося міцно і красиво обкласти тебе матюками, викликала безперечну повагу.».
 
Не верю, Отар, что «людина, якій удалося міцно і красиво обкласти тебе матюками, викликала безперечну повагу». Уверен, что Вы сами понимаете, не могла Кристина Бондаренко такое написать, а вы просто повелись на провокацию анти-Бондаренковских прохвостов.
 
Девочка Кристина Бондаренко – талантливая, проявившая себя еще у «Великій політиці», что не ясно? Девочка сильная, с опытным, образным языком, вот вам пример для использования – «Особливо цікаві закриті з’їзди. Можна подумати, журналісти там чогось не бачили. Камери виштовхують з залу, роблять суворе обличчя і дивляться на тебе так, наче ти привселюдно ліфчика знімаєш». Вам так никогда не сказать, Костя Гнатенко!
 
Там же - Кристина Бондаренко о себе: «Народилась 10 березня 1985 року у місті червоних собак і червоного снігу. У місті загубленого мільярда гривень від продажу Криворіжсталі. Карочє, у промисловому гіганті Кривому Розі». Какой простор для следующих «Проти всіх»! Как перекрасить и на кого навесить всех собак? Падал ли прошлогодний красный снег?
 
Остаюсь в предвкушении следующих программ,
 
Ваш
 
Вячеслав Пиховшек
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
для «Детектор медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19429
Читайте також
23.08.2010 09:29
Олена Коркодим
28 479
29.02.2008 12:34
Костя Гнатенко
27 686
28.02.2008 12:38
Марина Барановская
33 165
Коментарі
21
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Тарас
5889 дн. тому
Ну якщо аксакал продажної журналістики Піховшик когось захищає, то вже гіршої антиреклами не придумаєш. Дєвочка з амбіціями думає, що вона весь світ пізнала. І обурюється, коли її інші критикують. А Слава майже спалив - його похвала чи адвокатство - це ярлик про спорідненність... продажну?
hraff
5902 дн. тому
вот как надо прикаливацца, лузер))
hraff
5902 дн. тому
Слава - молодец и красава. Сильно отстоял ту, которая того достойна. Молодца и далеко сильный лидер... настоящий авторитед. А многие уродцы-маргиналы от журналистики, которыми наполнен наш сектор, должны заткнуццо и хоть што-то сделать хорошее в своей жизнечке
WSG
5903 дн. тому
Судячи з заголовка думав шо щось еротичне. Моя дівка коли злиться на мене також випалює: "Убери аттуда сваю руку", а коли в нормальному настрої , то вона від того тащиться, та починає здирати з мене одяг.
піховчек бл. навчись писати заголовки!
І тобі не кажеться, що коли ти підтримуєш когось, то це всерівно що людину {censored} поливати. Вже такий в тебе імідж...
nestor
5903 дн. тому
Трупи заговорили!Трєпєщітє Костьо да Маріно і прімкнувшай къ нім Отаре!
Псіховшек
5903 дн. тому
Я первый в очереди!(шепотом главпсиху Украины:"Прими- оджинсую!"
Главный психиатр Украины
5904 дн. тому
- Господа, пожалуйста - не все сразу! Соблюдайте очередь, приму сегодня всех! (Шепотом медсестре:"Срочно галоперидол, и побольше - телевизионщиков другое не берет!")
Діти
5904 дн. тому
У нього нас нема
цюрюльник
5904 дн. тому
Якщо {CENSORED} може бути дотипним, тоді ага!)
alone
5904 дн. тому
Піховшек дотепно стібанув і дописувачів про талант Христі і саму Христю. Цинічно, але цікаво.
tommy
5904 дн. тому
Пиховшек, ты то чео там вякаешь. Твоя карьера должна быда еще в 2005 году закончится как тележурналиста. Иди на пенсию.
RRR
5904 дн. тому
пиховшек - человек известный, ходячий символ гадостного предательства. Он навсегда останется в живописной истории Украины, так же как и сотник Нос - батько украинского прагматизма. Думаю, дети его потихонечку фамилию сменят лет через 30-50.
Basavryuk
5904 дн. тому
"Проти всіх" - дуже смішна пародія на "Окна", Бондаренко - на рівні з усіма іншими екаючими-бекаючими, зворушливо-пафосними колегами по 5 кнопці, Піховшек - "мужик, у тебя уже все было", {CENSORED} не повернеш.
Yuri_D
5904 дн. тому
(журналіст // 02.03.2008 14:30:15): "...щось перетнув невловиме..." Погоджуюся, але Піховшек перетнув межу моральності вже давно. Я дивуюся журналістам (не маю на увазі Ваш nickname) - чому для більшості з вас оці всі піховшеки, ганусі, джангірови залишаються "еталоном успішності"? А "науковцям" (тим хто збирається писати дисери, не знаю щоправда, яких наук) - можу порадити теми: "Холуйство (можливі варіанти - цинізм, подвійна мораль, тощо...) як засіб самоствердження і успішності українського журналіста".
журналіст
5904 дн. тому
От така історія - не вірю, і, певно, вже ніколи не повірю Піховшеку. Щось він зробив таке, щось перетнув невловиме, що завжди буду відчувати сморід від його слів, навіть якщо б він про святе казав. Славо, помовчи! Ти й своїм захистом Христині робиш антизахист. Чомусь здається - від тебе він їй точно не потрібен. Не вірю, Славо, навіть якщо ти публічно свого ліфчика знімеш... а втім ти оголоив публічно дещо більш інтимне, ніж те, що під ліфчіком чи під плавками. А саме - готовність здати і продати. Тепер - все. Хоч лусни - все брехня. Все у тебе - для чогось, з якогось розрахунку. Алілуйя!
В.Кириленко
5905 дн. тому
Славко, ти завжди був провокатором.Без сумніву, ти є автором того лайна що льється на колег на форумах.Зараз весь в білому начебто захищаєш.Але це начебто.Колись ти, відкрито, за наказом з Банкової не посоромився вилити лайно на В.Мостового, потім послав людину вибачатись.За що був посланий на фуй колективом ДТ...Всі твої доповідні на колег чекають свого часу
Роман Лавров
5905 дн. тому
Следовало давно прекратить накат грязи на коллег; в стране отсутсвует понятие цеховой солидарности! В первую очередь нужно помочь молодым и способным людям! Не будьте гламурнее, чем вы есть!
Кирило Туринков
5905 дн. тому
У кого що болить, той про те i говорить, пане Джангiров!..
Андрій Куликов
5905 дн. тому
Безумовно, я не погоджуюся із паном Савіком, але критикувати його не буду
Савик Шустер
5905 дн. тому
Безусловно, я поддерживаю коллегу Пиховшека и считаю, что негоже на профессиональном сайте критиковать наших коллег.
Вуйко з полонини
5905 дн. тому
Славку, пиши по-нашому, бо тєжко читати!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду