«Право на владу» повертається на «1+1»

«Право на владу» повертається на «1+1»

21 Жовтня 2015
5142
21 Жовтня 2015
14:16

«Право на владу» повертається на «1+1»

5142
«Право на владу» повертається на «1+1»
«Право на владу» повертається на «1+1»

З 22 жовтня політичне ток-шоу «Право на владу» повертається з телеканалу «2+2» в ефір телеканалу «1+1». Про це повідомляє прес-служба «1+1».

 

Формат програми залишиться незмінним - у прямому ефірі перед глядачами, експертами, опонентами та журналістами запрошені політики відповідатимуть на незручні запитання, «аби довести, що дійсно мають право на владу».

 

Окрім закадрового ведучого-інкогніто в студії працюватиме і другий ведучий - журналіст Олександр Моторний. Перший випуск «Права на владу» за його участі вийшов 15 жовтня на телеканалі «2+2».

 

Випуск «Права на владу» 22 жовтня буде присвячено місцевим виборам в Україніname="_GoBack">, що пройдуть 25 жовтня. За даними прес-служби, до участі в дебатах запрошені лідери українських політичних сил - зокрема, Олег Ляшко («Радикальна партія»), Ігор Палиця (УКРОП), Олег Березюк («Самопоміч»), Юрій Луценко («Блок Петра Порошенка»), Віктор Бондар («Відродження»), Юлія Тимошенко («Батьківщина») та інші.

 

22 жовтня «Право на владу» вийде в ефір о 21:30. Надалі програма виходитиме щочетверга о 22:00.

 

Нагадаємо, канал «1+1» запустив власне суспільно-політичне ток-шоу «Право на владу» 11 вересня 2014 року. Другий сезон стартував 22 січня 2015 року. Із 3 вересня 2015 року «Право на владу» переїхало на «2+2» у зв'язку з початком виходу на «1+1» ток-шоу Савіка Шустера «Шустер live». Вихід «Шустер live» на «1+1» припинився 18 вересня після двох ефірів. Але «Право на владу» у вересні-жовтні залишалося в сітці «2+2».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5142
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Гулак-Артьомовський
3118 дн. тому
Цікава передача, але голос ведучого «інкоґніто» так огидно спотворений! Він противніший, ніж у старих кустарно дубльованих порнофільмах, коли диктори чіпляли собі на носа прищепку, щоб їх не вирахувало КҐБ. Режисер, мабуть, глухий як пень. Слухати це гнусавлення довше, ніж 30 секунд, просто неможливо. Зробіть із ним що-небудь, будь ласка!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду