Cьогодні політичне ток-шоу «Право на владу» стартує на «2+2»

Cьогодні політичне ток-шоу «Право на владу» стартує на «2+2»

3 Вересня 2015
3414
3 Вересня 2015
09:08

Cьогодні політичне ток-шоу «Право на владу» стартує на «2+2»

3414
Cьогодні політичне ток-шоу «Право на владу» стартує на «2+2»
Cьогодні політичне ток-шоу «Право на владу» стартує на «2+2»

Сьогодні, 3 вересня, в прямому ефірі телеканалу «2+2» стартує новий сезон соціально-політичного ток-шоу «Право на владу». Про це повідоиляє прес-служба каналу.

 

Програма вийде в ефірі о 20.30. Хронометраж випуску - 120 хвилин.

 

Прем'єрний випуск буде присвячений обговоренню конституційної реформи і тим подіям, які пішли за голосуванням Верховної Ради 31 серпня.

 

Формат ток-шоу залишається незмінним: в студію програми будуть запрошені чотири відомі політика, журналісти та експерти, які в ході обговорення теми виявляють, чи гідний той чи політик «права на владу». Ведучий, який є арбітром і модератором обговорення залишається інкогніто для всіх учасників ток-шоу.

 

Онлайн-трансляцію, а також повні випуски можна переглянути на офіційному сайті телеканалу «2+2».

 

Нагадаємо, канал «1+1» запустив власне соціально-політичне ток-шоу «Право на владу» 11 вересня 2014 року. Нове ток-шоу почало виходити в прямому ефірі телеканалу щочетверга о 22.30. Другий сезон ток-шоу «Право на владу» стартував на телеканалі «1+1» 22 січня 2015 року. Час виходу лишився незмінним - о 22.30.

 

2 вересня канал «1+1» повідомив, що політичне ток-шоу «Шустер live» відтепер виходитиме на телеканалі «1+1»  - перший випуск з'явиться в ефірі 4 вересня.  Програма виходитиме на «1+1» щоп'ятниці о 20.10. Хронометраж випуску - чотири години. Через появу у сітці мовлення «Шустер live» власне ток-шоу про політику «1+1 медіа» «Право на владу», яке раніше виходило на телеканалі «1+1», з 3 вересня буде виходити на телеканалі «2+2».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3414
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду