Завершено зйомки мелодрами з елементами трилера «Забудь і згадай» Film.ua (ТРЕЙЛЕР)

Завершено зйомки мелодрами з елементами трилера «Забудь і згадай» Film.ua (ТРЕЙЛЕР)

3 Жовтня 2015
1824
3 Жовтня 2015
17:46

Завершено зйомки мелодрами з елементами трилера «Забудь і згадай» Film.ua (ТРЕЙЛЕР)

1824
Завершено зйомки мелодрами з елементами трилера «Забудь і згадай» Film.ua (ТРЕЙЛЕР)
Завершено зйомки мелодрами з елементами трилера «Забудь і згадай» Film.ua (ТРЕЙЛЕР)

Film.ua завершила знімальний період 12-серійної мелодрами з елементами трилера «Забудь і згадай»,. Про це повідомляється на сайті компанії.  

 

Зйомки проходили в Києві та області з червня по жовтень 2015 року.

 

Нагадаємо, за сюжетом, у серіалі йдеться про дружину бізнесмена, яка інсценує власну смерть, аби зберегти собі життя.

 

Головні ролі у фільмі виконали Олександр Кобзар і Ганна Васильєва, а режисером-постановником виступив Максим Мехеда.

 

Як відзначають у Film.ua, Олександр Кобзар мав не просто втілити на екрані образ психічно нездорового чоловіка, а й переконливо показати процес трансформації головного героя, те, як він поступово втрачає контроль над собою і божеволіє. «За сюжетом у мого персонажа заявлені ознаки шизофренії, а по драматургії, по його діях це неочевидно, тому хворобу мені треба було якос ь«впихати», - розповідає пан Кобзар. - Готуючись до зйомок, я перерив багато літератури з психології та переглянув кілька фільмів (хоча з ними виявилося складніше), щоб зрозуміти логіку і принцип мислення таких людей».

 

Виконавицю ролі Наташі шукади тривалий час. Як зазначає продюсер проекту Катерина Швець, на Ганню Васильєву звернули увагу ще під час кастингу проекту «Метелики», але попрацювати разом можливість випала тільки зараз. «Тут цікавий часовий проміжок: з дівчинки-підлітка мені належить пройти шлях до зрілої людини, матері, яка стикається з серйозними дорослими проблемами. Крім того, дуже захоплюючий сценарій, мені є, що грати, - розповідає про свою роль Ганна Васильєва. - По суті, у мене не один, а чотири образи: дівчинки-підлітка, дружини Мазова, потім образ Каті в моєму новому житті після втечі, і ще - образ Ніни, першої дружини Мазова. Навіть просто візуально мені доводиться бути різною. У нас на майданчику працюють гримери-чарівники - щоразу нова зачіска, новий грим, тут зморшку намалювали, там волосся зібрали наверх - і я вже зовсім інша людина».

 

 

 

 

Володіння героя мелодрами бізнесмена Леоніда Мазова знімали в Межигір'ї.  

 

Як повідомляла «Детектор медіа», прем'єра серіалу «Забудь і згадай» запланована на весну 2016 року.

 

Продюсують проект Віктор Мирський та Катерина Швець. Оператор - Олександр Кришталович, автор сценарію - Дар'я Фоміних-Дезомбре за участю Магомета Бачаєва.

 

 У ролях: Олександр Кобзар, Ганна Васильєва, Антон Соколов, Олександр Гетьманський, Тетяна Ляліна, Ксенія Жданова, Марк Дробот, Андрій Мостренко, Ірина Мак, Михайло Досенко, Яків Кучеревський, Ігор Рубашкін та ін.

 

Більше про цей проект можна почитати в інтерв'ю «Детектор медіа» першої заступниці ведучого продюсера, креативної продюсерки студії Film.ua Олесі Лук'ненко.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1824
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду