detector.media
14.06.2015 18:46
Любомир Левицький: Сценарій стрічки «Егрегор» завершено
Любомир Левицький: Сценарій стрічки «Егрегор» завершено

Фільм українського кінорежисера Любомира Левицького, над яким він розпочав роботу у 2014 році, носитиме назву «Егрегор». Про це повідомляє «Еспресо.TV».

 

За сюжетом, стародавня таємна організація - «Орден чорної діадеми» - затіяла змову. Засновник «Ордену» має пряме відношення до України, хоча сам він не українець. Його портрет знаходиться в Луврі. А наслідком змови став Майдан в Україні. Прем'єра трилера запланована на 2016 рік.

 

Бюджет нової картини Любомира Левицького складе 10 мільйонів доларів. Частину коштів, за його словами залучено з Канади. Від початку кінорежисер планував створити кіно із-залученням бізнес-інвестицій з України, США та Канади.

 

Зйомки пройдуть в Україні, Канаді, Польщі та Франції, а сам фільм буде англійською мовою. «Сценарій вже готовий. Скоро почнуться кастинги. На сьогодні є тільки виконавець головної ролі - канадський актор, він знаменитість, але поки я не можу назвати його ім'я. Українці теж будуть задіяні, але не в головних ролях. Сюжет "Егрегора" близький до "Коду да Вінчі», - розповів пан Левицький.

 

Нагадаємо, стрічка  «Тіні незабутих предків» Любомира Левицького мала успіх в кінопрокаті.

 

Кінорежисер ставить собі за мету опанувати жанрове кіно і називає своїми кумирами Люка Бессона та Гая Річі

 

«Детектор медіа»

Фото - http://zbruc.eu

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY