«112 Україна» зняв ролик на підтримку забігу Миру

«112 Україна» зняв ролик на підтримку забігу Миру

8 Травня 2015
1656
8 Травня 2015
09:16

«112 Україна» зняв ролик на підтримку забігу Миру

1656
«112 Україна» зняв ролик на підтримку забігу Миру
«112 Україна» зняв ролик на підтримку забігу Миру

Телеканал «112 Україна» зняв ролик на підтримку міжнародного спортивно-масового заходу - забігу Миру Run for Peace. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

У короткому графічному відео йдеться про підтримку даної ініціативи, а також про надію повернути мир в Україну.

 

«Цей ролик - не єдиний спосіб схвалення ідейних спортивних заходів: у подібних забігах раніше брали участь ведуча телеканалу Тетяна Хмельницька, асистент продюсера Анна Капацина, а також кореспондент Андрій Дрофа. Загалом на каналі чимало активних працівників, які долучаються до загальноукраїнських спортивних заходів, наприклад, Дмитро Скидан та Олег Голубничий», - повідомляє прес-служба.

 

Головний формат забігу Миру - багатоденна цілодобова естафета, що охоплює більшість країн Європи. У подорож команда із 12 осіб вирушила з Києва. Запланований маршрут проходить Львовом, Варшавою, Прагою, Братиславою, Віднем, Женевою, Мадридом, Лісабоном, Парижем тощо. Глобальна громадська аполітична ініціатива покликана об'єднати людей різних країн у прагненні до стабільності, миру та безпеки.

 

«Телеканал "112" вірить та підтримує спортсменів, та сподівається, що мир повернеться в Україну разом із вами!», - йдеться в повідомленні.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1656
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду