detector.media
08.05.2015 09:16
«112 Україна» зняв ролик на підтримку забігу Миру
«112 Україна» зняв ролик на підтримку забігу Миру

Телеканал «112 Україна» зняв ролик на підтримку міжнародного спортивно-масового заходу - забігу Миру Run for Peace. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

У короткому графічному відео йдеться про підтримку даної ініціативи, а також про надію повернути мир в Україну.

 

«Цей ролик - не єдиний спосіб схвалення ідейних спортивних заходів: у подібних забігах раніше брали участь ведуча телеканалу Тетяна Хмельницька, асистент продюсера Анна Капацина, а також кореспондент Андрій Дрофа. Загалом на каналі чимало активних працівників, які долучаються до загальноукраїнських спортивних заходів, наприклад, Дмитро Скидан та Олег Голубничий», - повідомляє прес-служба.

 

Головний формат забігу Миру - багатоденна цілодобова естафета, що охоплює більшість країн Європи. У подорож команда із 12 осіб вирушила з Києва. Запланований маршрут проходить Львовом, Варшавою, Прагою, Братиславою, Віднем, Женевою, Мадридом, Лісабоном, Парижем тощо. Глобальна громадська аполітична ініціатива покликана об'єднати людей різних країн у прагненні до стабільності, миру та безпеки.

 

«Телеканал "112" вірить та підтримує спортсменів, та сподівається, що мир повернеться в Україну разом із вами!», - йдеться в повідомленні.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY