Перший національний змінив логотип (ФОТО)

Перший національний змінив логотип (ФОТО)

7 Квітня 2015
11244
7 Квітня 2015
12:34

Перший національний змінив логотип (ФОТО)

11244
Перший національний змінив логотип (ФОТО)
Перший національний змінив логотип (ФОТО)

7 квітня Перший національний змінив логотип. Нове графічне оформлення каналу було представлено на презентації Суспільного мовника та в прямому ефірі каналу.

 

Розробником бренду Суспільного мовника є Дмитро Зоц.

 

Було презентовано як логотип Суспільного мовника України: «UA: Суспільне мовлення», так і його першого каналу: «UA: Перший».



 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11244
Коментарі
9
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Глядач (Рівне)
3313 дн. тому
ZA, у мене версії 2: або дизайнер захоплюється торентами з УЛ/ДЛ, або ж шанувальник відомого фантастичного серіялу Зоряна брама: https://www.google.com.ua/search?q=stargate+atlantis&client=opera&hs=2DX&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=CvUjVcGgOczZU6Ptg9AB&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=870&bih=384#tbm=isch&q=stargate+sg+1+logo&imgdii=_&imgrc=Arr3n21-pSo8cM%253A%3BaWz6TRzKh2oJgM%3Bhttp%253A%252F%252Fupload.wikimedia.org%252Fwikipedia%252Fcommons%252Fthumb%252F8%252F8d%252FStargate_SG-1_1997_logo.svg%252F2000px-Stargate_SG-1_1997_logo.svg.png%3Bhttp%253A%252F%252Fcommons.wikimedia.org%252Fwiki%252FFile%253AStargate_SG-1_1997_logo.svg%3B2000%3B612 . Очікую фотожаб на цю "Л" :))
Глядач (Рівне)
3313 дн. тому
Десь я це вже бачив, ці стилізовані 2кольорові крапки... Телеканал Україна, попереднє лого... Та й від крапок у очах мерехтить -- ну що ж така нестача фантазії у дизайнерів (кошти напевно ж якісь за роботу отримали, не?), навіщо у Громадського плагіятити?! Плюс цей покруч "UЛ" -- очевидно, розробник захоплюється торентами з їхнім УЛ/ДЛ :)) Я вже не кажу, що це знущання над урізаною та латинізованою (скільки у нас в Україні, окрім Юрка Зеленого:)), пише латинкою по життю?!) назвою країни (мало б бути обов'язково у назві Український чи України)... До речі, на західньоевропейських суспільниках теж КИРИЛИЦЕЮ у назвах понаписувано??? Коротше, підсумовуючи, логотип та назва неприємно вражають, на відміну від презентованого контенту, він досить пристойний на початку.
Василько
3313 дн. тому
Думаю, це повторяє традицію логотипа попередного - замість частки и - Л перевернуте. А це хай буде, що двокрапка замість риски в А. А ці сино-жовті крапки - щось типу "Єдина країна". Це тимчасове явище.
ГДЕТОРЯДОМ
3313 дн. тому
"...— Пса в столовой прикармливаете, — раздался женский голос, — а потом его отсюда калачом не выманишь. — Ничего. Бедняга наголодался, — Филипп Филиппович на конце вилки подал псу закуску, принятую тем с фокусной ловкостью, и вилку с грохотом свалил в полоскательницу..."
ZA
3313 дн. тому
І як тепер набирати на клавіатурі назву: UA чи UЛ? Чи букву V спеціально перевертати? А як це робити, хто підкаже?
Аласан Зурабонія
3313 дн. тому
Добре, що хоч не ZA - за ініціалами очільника.
Південний
3313 дн. тому
Мені логотип також зовсім не подобається. Взагалі, краще б вже повернули давну звичну назву УТ-1 (і саме такий логотип). Народ у нас і досі на Перший національний часто говорить УТ-1. Навіть в багатьох газетах в телепрограмі досі пишуть УТ-1, а не Перший. А телеканал Культура могли б назвати УТ-2.
такое
3313 дн. тому
в лого смущает несколько вещей. Как же "рідна мова"? Ведь за это ратуют-ратуют, а тут - латиница. Вовторых буква А изображена как перевернутая V (victory - победа). Т.е. победу перевернули? Два сине-желтых шарика - горячий привет сине-желтым кубикам от прежнего лого ТРК Украина? Ну и надпись "ПЕРШИЙ" смотрится как здрасьте, не стыкуясь по шрифту и начертанию той же надписи "суспільне мовлення"....
Муся
3313 дн. тому
А где там "А"? Это как автомобиль "КИЛ"- "КИА" - очень визуально раздражает. Не будет добра с таким логотипом.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду