Наталя Могилевська стала третім тренером шоу «Голос. Діти»

Наталя Могилевська стала третім тренером шоу «Голос. Діти»

20 Жовтня 2014
7281
20 Жовтня 2014
11:51

Наталя Могилевська стала третім тренером шоу «Голос. Діти»

7281
Наталя Могилевська стала третім тренером шоу «Голос. Діти»
Наталя Могилевська стала третім тренером шоу «Голос. Діти»

Співачка Наталя Могилевська стала третім зірковим наставником у другому сезоні вокального проекту «Голос. Діти» на каналі «1+1». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Як повідомлялося раніше, тренерами проекту також стали співаки Тіна Кароль і Потап.

 

«У мене за плечима багаторічний досвід продюсерської та тренерської роботи, зокрема і з дітьми. Наша компанія багато років продюсує молодих артистів, багато з яких стали зірками, - розповідає Наталя Могилевська. - Біографії світових зірок шоу-бізнесу часто доводять: що раніше починати працювати над собою, то краще. Небезпека лише в тому, щоб діти та їхні батьки не захоплювалися ранньою популярністю, а прагнули все-таки здобути знання і знайти хороших педагогів».

 

За повідомленням «1+1», нині артистка багато часу приділяє спільній роботі з дітьми з музичних, хореографічних, художніх шкіл, інтернатів, дитячих будинків в рамках концертного туру «Дякую, мамо».

 

 

«На проекті "Голос. Діти" я мрію знайти дітей, які готові серйозно ставитися до роботи і знаходити радість у процесі навчання. З-поміж тих, хто горить, перемагає лише чітко організований, пунктуальний, зосереджений на плані. Але я завжди залишаю в своєму серці місце для маленьких геніїв, які абсолютно не вписуються в рамки звичних правил, але вміють створювати чудеса», - каже Наталя Могилевська.

 

Нагадаємо, що шоу «Голос. Діти» - це адаптація голландського формату The Voice Kids компанії Talpa. За правилами проекту, з маленькими учасниками працюють три зіркові наставники. Тренери формують свої команди під час сліпих прослухувань: вони сидять спиною до сцени та обирають учасників, орієнтуючись лише на вокальні дані.

 

Нещодавно проект «Голос. Діти» завершив етап попередніх картингів другого сезону. Ведучими другого сезону стали Юрій Горбунов і Катерина Осадча.

 

Перший сезон шоу «Голос. Діти» виходив на «1+1» з листопада 2012-го по січень 2013 року. Тренерами в першому сезоні були Тіна Кароль, Олег Скрипка і Світлана Лобода.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7281
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду