Потап став другим тренером шоу «Голос. Діти» на «1+1»

Потап став другим тренером шоу «Голос. Діти» на «1+1»

16 Жовтня 2014
5939
16 Жовтня 2014
15:23

Потап став другим тренером шоу «Голос. Діти» на «1+1»

5939
Потап став другим тренером шоу «Голос. Діти» на «1+1»
Потап став другим тренером шоу «Голос. Діти» на «1+1»

Співак і продюсер Потап став другим зірковим наставником другого сезону шоу «Голос. Діти» на «1+1». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

«Я обожнюю дітей, і вже виховав цілу плеяду молодих артистів. Я більше продюсер і хороший менеджер, ніж вокаліст, і точно знаю, що зробити, щоб зазвучали по-справжньому хороші пісні у виконанні дітей! До того ж, я викладач за освітою, і «Голос. Діти» стане перевіркою для мене - що я зможу зробити для діток, як вони зможуть вирости на цьому проекті, які знання я зможу їм передати. Все це дуже хвилює мене», - розповів Потап 16 жовтня в програмі «Сніданок з «1+1».

 

За словами Потапа, під час роботи над проектом «Голос. Діти» він обов'язково буде прислухатися до думки власних дітей - 17-річної Наталії та 6-річного Андрія.

 

«Я дуже переживаю, як би нікого не образити, а навпаки - мені б хотілося дати новому вокальному поколінню більше шансів реалізувати себе. З дітьми не можна бути занадто суворим. Їх потрібно мотивувати, налаштовувати. Тому я буду намагатися дістатися до самої глибини душ маленьких вокалістів і відкривати дверцята цих душ, де ховаються найкрасивіші голоси», - каже Потап.

 

Нагадаємо, першим зірковим наставником другого сезону проекту «Голос. Діти» була оголошена Тіна Кароль, яка вже була тренером у першому сезоні. Ім'я третього тренера канал повідомить найближчим часом.

 

Нагадаємо, що шоу «Голос. Діти» - це адаптація голландського формату The Voice Kids компанії Talpa. За правилами проекту, з маленькими учасниками працюють три зіркові наставники. Тренери формують свої команди під час сліпих прослухувань: вони сидять спиною до сцени та обирають учасників, орієнтуючись лише на вокальні дані.

 

Нещодавно проект «Голос. Діти» завершив етап попередніх картингів другого сезону. Ведучими другого сезону стали Юрій Горбунов і Катерина Осадча.

 

Перший сезон шоу «Голос. Діти» виходив на «1+1» з листопада 2012-го по січень 2013 року. Тренерами в першому сезоні були Тіна Кароль, Олег Скрипка і Світлана Лобода.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5939
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду