detector.media
16.10.2014 15:23
Потап став другим тренером шоу «Голос. Діти» на «1+1»
Потап став другим тренером шоу «Голос. Діти» на «1+1»

Співак і продюсер Потап став другим зірковим наставником другого сезону шоу «Голос. Діти» на «1+1». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

«Я обожнюю дітей, і вже виховав цілу плеяду молодих артистів. Я більше продюсер і хороший менеджер, ніж вокаліст, і точно знаю, що зробити, щоб зазвучали по-справжньому хороші пісні у виконанні дітей! До того ж, я викладач за освітою, і «Голос. Діти» стане перевіркою для мене - що я зможу зробити для діток, як вони зможуть вирости на цьому проекті, які знання я зможу їм передати. Все це дуже хвилює мене», - розповів Потап 16 жовтня в програмі «Сніданок з «1+1».

 

За словами Потапа, під час роботи над проектом «Голос. Діти» він обов'язково буде прислухатися до думки власних дітей - 17-річної Наталії та 6-річного Андрія.

 

«Я дуже переживаю, як би нікого не образити, а навпаки - мені б хотілося дати новому вокальному поколінню більше шансів реалізувати себе. З дітьми не можна бути занадто суворим. Їх потрібно мотивувати, налаштовувати. Тому я буду намагатися дістатися до самої глибини душ маленьких вокалістів і відкривати дверцята цих душ, де ховаються найкрасивіші голоси», - каже Потап.

 

Нагадаємо, першим зірковим наставником другого сезону проекту «Голос. Діти» була оголошена Тіна Кароль, яка вже була тренером у першому сезоні. Ім'я третього тренера канал повідомить найближчим часом.

 

Нагадаємо, що шоу «Голос. Діти» - це адаптація голландського формату The Voice Kids компанії Talpa. За правилами проекту, з маленькими учасниками працюють три зіркові наставники. Тренери формують свої команди під час сліпих прослухувань: вони сидять спиною до сцени та обирають учасників, орієнтуючись лише на вокальні дані.

 

Нещодавно проект «Голос. Діти» завершив етап попередніх картингів другого сезону. Ведучими другого сезону стали Юрій Горбунов і Катерина Осадча.

 

Перший сезон шоу «Голос. Діти» виходив на «1+1» з листопада 2012-го по січень 2013 року. Тренерами в першому сезоні були Тіна Кароль, Олег Скрипка і Світлана Лобода.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY