Охорона пускає журналістів до парламентської ложі преси за картками акредитації

20 Листопада 2013
9560
20 Листопада 2013
12:03

Охорона пускає журналістів до парламентської ложі преси за картками акредитації

9560
Помічників депутатів у ложу преси наразі не пускають
Охорона пускає журналістів до парламентської ложі преси за картками акредитації

20 листопада журналісти можуть пройти в ложу преси будівлі українського парламенту тільки за картками акредитації й редакційних посвідченнях.

 

У середу при вході в ложу преси (на третьому поверсі) співробітники комендатури Верховної Ради перевіряють документи в журналістів, цю інформацію повідомляє «Интерфакс-Украина». Помічників депутатів у ложу преси наразі не пускають.

 

Фотокореспонденти і журналісти, які постійно акредитовані в парламенті, скептично поставилися до таких заходів, оскільки помічники депутатів також можуть мати журналістські картки акредитації. Про це вони зазначили у коментарі «Детектор медіа».

 

До такого нововведення вдалися після вчорашнього інциденту, коли вранці з ложі преси в сесійну залу помічник нардепа Олега Ляшка розкидав листівки зі світлинами екс-прем'єра Юлії Тимошенко й написом «Юлі - волю!».

 

На вечірньому засіданні голова Верховної Ради Володимир Рибак пообіцяв відгородити склом балкон у Верховній Раді, де перебувають журналісти.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9560
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду