Мультфільм «Руслан і Людмила» студії Animagrad вийде у 2014 році (фото персонажів)

5 Вересня 2013
15755
5 Вересня 2013
12:12

Мультфільм «Руслан і Людмила» студії Animagrad вийде у 2014 році (фото персонажів)

15755
Мультфільм «Руслан і Людмила» студії  Animagrad вийде у 2014 році  (фото персонажів)

Студія Animagrad, що входить до Film.ua Group, почала виробництво повнометражного анімаційного фільму «Руслан і Людмила». Про це повідомляє прес-служба компанії.

 

Це сучасна комедійна адаптація класичної поеми Олександра Пушкіна. Проект розрахований на широку глядацьку аудиторію і призначений для сімейного перегляду.

 

Презентуватимуть проект у вересні 2013 року в межах Kiev Media Week, а прем'єра очікується в кінця 2014 року.

 

 

Ruslan i Ludmila-poster.jpg

 

 

Мультфільм «Руслан і Людмила» знятий у 2D-анімації.

 

«Для створення анімації використовуються сучасні технології та програмні рішення, що дозволяє досягти високої якості анімації при оптимальному розподілі ресурсів студії і зосередити зусилля художників на творчій складовій проекту», - йдеться у повідомленні компанії.

 

Аніматори вже створили частину героїв.

 

Лестор Нетописець

 

nestor.jpg

 

 

 Чорномор

 

chernomor.jpg

 

 

Руслан і Людмила

 

ryslanolydmila.jpg

 

 

За сюжетом витязь Руслан і дочка князя Володимира Людмила люблять один одного і готуються до одруження, але наречену викрадають у день весілля. У зникненні Людмили князь звинувачує Руслана і замикає його у в'язниці. На пошуки княжни їдуть троє витязів Фарлаф, Ратмир і Рогдай. Той, хто знайде дівчину, зможе з нею одружитись. Руслан тікає і також їде на пошуки коханої.

 

Нагадаємо, про наміри зняти мультфільм «Руслан і Людмила» «Детектор медіа» розповів керівний партнер студії Animagrad Єгор Олесов.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15755
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду