detector.media
05.09.2013 12:12
Мультфільм «Руслан і Людмила» студії Animagrad вийде у 2014 році (фото персонажів)

Студія Animagrad, що входить до Film.ua Group, почала виробництво повнометражного анімаційного фільму «Руслан і Людмила». Про це повідомляє прес-служба компанії.

 

Це сучасна комедійна адаптація класичної поеми Олександра Пушкіна. Проект розрахований на широку глядацьку аудиторію і призначений для сімейного перегляду.

 

Презентуватимуть проект у вересні 2013 року в межах Kiev Media Week, а прем'єра очікується в кінця 2014 року.

 

 

Ruslan i Ludmila-poster.jpg

 

 

Мультфільм «Руслан і Людмила» знятий у 2D-анімації.

 

«Для створення анімації використовуються сучасні технології та програмні рішення, що дозволяє досягти високої якості анімації при оптимальному розподілі ресурсів студії і зосередити зусилля художників на творчій складовій проекту», - йдеться у повідомленні компанії.

 

Аніматори вже створили частину героїв.

 

Лестор Нетописець

 

nestor.jpg

 

 

 Чорномор

 

chernomor.jpg

 

 

Руслан і Людмила

 

ryslanolydmila.jpg

 

 

За сюжетом витязь Руслан і дочка князя Володимира Людмила люблять один одного і готуються до одруження, але наречену викрадають у день весілля. У зникненні Людмили князь звинувачує Руслана і замикає його у в'язниці. На пошуки княжни їдуть троє витязів Фарлаф, Ратмир і Рогдай. Той, хто знайде дівчину, зможе з нею одружитись. Руслан тікає і також їде на пошуки коханої.

 

Нагадаємо, про наміри зняти мультфільм «Руслан і Людмила» «Детектор медіа» розповів керівний партнер студії Animagrad Єгор Олесов.

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY