Збори акціонерів "Інтеру" обрали Хорошковського головою Наглядової ради.

17 Вересня 2005
1235
17 Вересня 2005
14:08

Збори акціонерів "Інтеру" обрали Хорошковського головою Наглядової ради.

1235
Збори акціонерів "Інтеру" обрали Хорошковського головою Наглядової ради.
За повідомленням служби по зв’язках з громадськістю телеканалу “Інтер”, 17 вересня 2005 р. відбулися збори акціонерів АТЗТ “ Українська незалежна ТВ-корпорація”. На зборах були присутні 71% акціонерів. Представники ВАТ “ГРТ”, які володіють 29% акцій, не брали участь у зборах, завчасно попередили про свою відсутність та висловили свої побажання щодо порядку денного, які були враховані в ході зборів.

За результатами зборів головою Наглядової ради було обрано Хорошковського Валерія Івановича. Головою Правління АТЗТ “Українська незалежна ТВ-корпорація” залишився Ряшин Владислав Віталійович.

АТЗТ УНТК - засновник телеканалу “Інтер”, який розпочав загальнонаціональне мовлення 20 жовтня 1996 року.

В той же час, як повідомляла "ТК", Денис Кравченко, який був головою Наглядової ради до сьогодняшнього дня, розповсюдив заяву про наявність судової заборони на проведення зборів акціонерів. В коментарі "ТК" Кравченко підкреслив незаконність сьогодняшніх зборів, а також, фактично, підтвердив інформацію народного депутата Володимира Сівковича щодо змін у складі засновників комерційної структури ТОВ „Пегас телебачення"(яка є акціонером "Інтеру"), а також АТЗТ „Українська незалежна ТВ-корпорація". За словами Д.Кравченка, зараз за цими структурами можуть стояти люди Хорошковського.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1235
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду