detector.media
17.09.2005 14:08
Збори акціонерів "Інтеру" обрали Хорошковського головою Наглядової ради.
За повідомленням служби по зв’язках з громадськістю телеканалу “Інтер”, 17 вересня 2005 р. відбулися збори акціонерів АТЗТ “ Українська незалежна ТВ-корпорація”. На зборах були присутні 71% акціонерів. Представники ВАТ “ГРТ”, які володіють 29% акцій, не брали участь у зборах, завчасно попередили про свою відсутність та висловили свої побажання щодо порядку денного, які були враховані в ході зборів.

За результатами зборів головою Наглядової ради було обрано Хорошковського Валерія Івановича. Головою Правління АТЗТ “Українська незалежна ТВ-корпорація” залишився Ряшин Владислав Віталійович.

АТЗТ УНТК - засновник телеканалу “Інтер”, який розпочав загальнонаціональне мовлення 20 жовтня 1996 року.

В той же час, як повідомляла "ТК", Денис Кравченко, який був головою Наглядової ради до сьогодняшнього дня, розповсюдив заяву про наявність судової заборони на проведення зборів акціонерів. В коментарі "ТК" Кравченко підкреслив незаконність сьогодняшніх зборів, а також, фактично, підтвердив інформацію народного депутата Володимира Сівковича щодо змін у складі засновників комерційної структури ТОВ „Пегас телебачення"(яка є акціонером "Інтеру"), а також АТЗТ „Українська незалежна ТВ-корпорація". За словами Д.Кравченка, зараз за цими структурами можуть стояти люди Хорошковського.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY