Чорновол і Тимчук ідуть на вибори у списках «Народного фронту» Яценюка  - ЗМІ

Чорновол і Тимчук ідуть на вибори у списках «Народного фронту» Яценюка - ЗМІ

10 Вересня 2014
8760
10 Вересня 2014
16:06

Чорновол і Тимчук ідуть на вибори у списках «Народного фронту» Яценюка - ЗМІ

8760
Чорновол і Тимчук ідуть на вибори у списках «Народного фронту» Яценюка  - ЗМІ
Чорновол і Тимчук ідуть на вибори у списках «Народного фронту» Яценюка  - ЗМІ

Тетяна Чорновол, яка обіймала посаду Урядового уповноваженого Кабінету міністрів з питань антикорупційної політики, а нині є штатним радником міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, і координатор руху «Інформаційний опір» Дмитро Тимчук  підуть на вибори до парламенту від партії «Народний фронт», створеної прем'єр-міністром України Арсенієм Яценюком та головою Верховної Ради Олексадром Турчиновим. Прізвища нових кандидатів були оголошені сьогодні, 10 вересня, на з'їзді «Народного фронту», повідомляє «Громадське ТБ».

 

Наразі відомо, що Тетяна Чорновол йтиме у списку за п'ятим номером. Дмитро Тимчук свого номера за партійним списком поки що не знає.

 

Політраду партії «Народний фронт» очолив Арсеній Яценюк, Олександр Турчинов очолив центральний штаб. Також на з'їзді було обрано координаційну раду партії, до якої, зокрема, увійшли Арсеній Яценюк та міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

 

На з'їзді були присутні екс-речник РНБО Андрій Парубій, командир добровольчого батальйону «Дніпро» Юрій Береза, комбат «Азова» Андрій Білецький, радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк, міністр Юрій Павленко, народний депутат та один з засновників телеканалу «Еспресо TV» Микола Княжицький та інші.

 

Нагадаємо, нещодавно про намір балотуватися у Верховну Раду як депутат-мажоритарник заявив член правління Інтернет-асоціації України (ІнАУ) Олександр Ольшанський.

 

«Детектор медіа»

Фото - УНІАН

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8760
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду