Компанія Ахметова СКМ: силовий сценарій – неприпустимий

25 Січня 2014
11616
25 Січня 2014
13:59

Компанія Ахметова СКМ: силовий сценарій – неприпустимий

11616
Компанія Ахметова СКМ: силовий сценарій – неприпустимий

Компанія олігарха та медіавласника Ріната Ахметова «Систем кепітал менеджмент» (СКМ), якій належить «Медіа група Україна» заявляє, що політична криза має бути вирішена мирним шляхом. Про це йдеться у заяві компанії

 

«Будь-який силовий варіант, будь-яке застосування зброї є неприпустимим. За такого сценарію в Україні не буде переможців, будуть тільки жертви і переможені. Але найголовніше - силовим шляхом вихід не знайти», - наголошує СКМ.

 

На думку компанії Ріната Ахметова, єдиний вихід з ситуацію, що склалась - перейти від вуличного протистояння і спроб його придушення до конструктивних переговорів і досягнення результату: «Учасники переговорів повинні керуватися інтересами всієї країни. Саме всієї країни! І бути готовими до реальної співпраці й пошуку компромісу. Заради майбутнього всієї України і кожного українця».

 

Також СКМ висловлює глибоке співчуття рідним і близьким загиблих.

 

«Бізнес не може залишатися осторонь, коли гинуть люди, виникає реальна загроза розколу країни, політична криза може викликати системну економічну кризу й у результаті неминуче зниження рівня життя», - йдеться у заяві компанії-медавласника.

 

Нагадаємо, до активів СКМ належить телеканали «Україна», «Футбол1», «Футбол2», НЛО TV, «Донбас», газети - «Сегодня», «Донецькі новини», «Вечірній Донецьк» «РІО», «Приазовский рабочий», портал Segodnya.ua , газета «Вечерком», прес-студія «Сьогодні Мультимедіа», Digital Screens, сейлс-хаус «Медіапартнерство», продакшн-компанія «Теле Про», журнал «Мій уікенд».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11616
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду