detector.media
25.01.2014 13:59
Компанія Ахметова СКМ: силовий сценарій – неприпустимий

Компанія олігарха та медіавласника Ріната Ахметова «Систем кепітал менеджмент» (СКМ), якій належить «Медіа група Україна» заявляє, що політична криза має бути вирішена мирним шляхом. Про це йдеться у заяві компанії

 

«Будь-який силовий варіант, будь-яке застосування зброї є неприпустимим. За такого сценарію в Україні не буде переможців, будуть тільки жертви і переможені. Але найголовніше - силовим шляхом вихід не знайти», - наголошує СКМ.

 

На думку компанії Ріната Ахметова, єдиний вихід з ситуацію, що склалась - перейти від вуличного протистояння і спроб його придушення до конструктивних переговорів і досягнення результату: «Учасники переговорів повинні керуватися інтересами всієї країни. Саме всієї країни! І бути готовими до реальної співпраці й пошуку компромісу. Заради майбутнього всієї України і кожного українця».

 

Також СКМ висловлює глибоке співчуття рідним і близьким загиблих.

 

«Бізнес не може залишатися осторонь, коли гинуть люди, виникає реальна загроза розколу країни, політична криза може викликати системну економічну кризу й у результаті неминуче зниження рівня життя», - йдеться у заяві компанії-медавласника.

 

Нагадаємо, до активів СКМ належить телеканали «Україна», «Футбол1», «Футбол2», НЛО TV, «Донбас», газети - «Сегодня», «Донецькі новини», «Вечірній Донецьк» «РІО», «Приазовский рабочий», портал Segodnya.ua , газета «Вечерком», прес-студія «Сьогодні Мультимедіа», Digital Screens, сейлс-хаус «Медіапартнерство», продакшн-компанія «Теле Про», журнал «Мій уікенд».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY