Кінотеатр «Жовтень» відкриється 18 жовтня

Кінотеатр «Жовтень» відкриється 18 жовтня

11 Жовтня 2015
2159
11 Жовтня 2015
17:19

Кінотеатр «Жовтень» відкриється 18 жовтня

2159
Кінотеатр «Жовтень» відкриється 18 жовтня
Кінотеатр «Жовтень» відкриється 18 жовтня

Відкриття кінотеатру «Жовтень» заплановане на 15:00 18 жовтня. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила директор кінотеатру Людмила Горделадзе.

 

На урочистий захід запрошено оркестр. Після промов і пере різання стрічки на кіноманів очікує екскурсія по кінотеатру та роздача попкорна.

 

Цьогодня вони зможуть переглянути кіно в усіх залах кінотеатру без квитків.

 

Цього дня також компанія «Артхаус трафік» представить стрічку-фестивальний хіта - «Юність» Паоло Соррентіно.

 

«З 19-го жовтня кінотеатр працюватиме в штатному режимі», - зазначила Людмила Горделадзе.

 

Нагадаємо, 8 жовтня комунальне підприємство «Житлоінвестбуд-УКБ» здало будівлю кінотеатру «Жовтень»в експлуатацію після реконструкції.

 

У липні постійна комісія Київської міської ради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку на своєму засіданні 21 липня підтримала виділення 41 млн грн на відновлення столичного кінотеатру «Жовтень».

 

Будівля кінотеатру «Жовтень» згоріла внаслідок підпалу в ніч з 29 на 30 жовтня 2014 року під час показу фільму з ЛГБТ-тематики в рамках кінофестивалю «Молодість». Кінотеатр зазнав серйозних руйнувань - збитки від пожежі орієнтовно становлять 7 млн грн.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2159
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду