Яценюк визначив три головних завдання Мінінформполітики

Яценюк визначив три головних завдання Мінінформполітики

5 Серпня 2015
1967
5 Серпня 2015
11:43

Яценюк визначив три головних завдання Мінінформполітики

1967
Яценюк визначив три головних завдання Мінінформполітики
Яценюк визначив три головних завдання Мінінформполітики

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк на засіданні колегії Міністерства інформаційної політики (МІП) 4 серпня визначив подальші напрямки діяльності відомства. Про це повідомляє прес-служба міністерства.

 

Як заявив Арсеній Яценюк, наступними завданнями для МІП, що допоможуть захистити інформаційний простір держави, повинні стати «відкриття корпунктів для іноземних ЗМІ, робота над картою покриття українського мовлення на Сході, а також розповсюдження соціального ролика про Україну на світових телеканалах».

 

Прем'єр-міністр також додав: «Зараз ваш основний напрямок - інформування населення, наших партнерів та захист свободи слова в Україні».

 

Нагадаємо, на засіданні колегії Міністерства інформаційної політики України 4 серпня Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив, що вважає необхідним відкриття постійних корпунктів ключових іноземних інформаційних агентств та ЗМІ в Україні.

 

Прем'єр Яценюк зазначив, що зараз кореспонденти світових ЗМІ приїжджають, аби висвітлювати події в Україні, зокрема, з Москви й Варшави. Глава уряду звернувся з цього приводу до міністра інформполітики Юрія Стеця. «Це повинно бути в наших і в їхніх інтересах, щоби в Києві був розміщений постійний корпункт», - сказав прем'єр-міністр.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1967
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду