«Гогольfest-2015» пройде на ВДНГ замість кіностудії Довженка

«Гогольfest-2015» пройде на ВДНГ замість кіностудії Довженка

31 Липня 2015
2347
31 Липня 2015
09:39

«Гогольfest-2015» пройде на ВДНГ замість кіностудії Довженка

2347
«Гогольfest-2015» пройде на ВДНГ замість кіностудії Довженка
«Гогольfest-2015» пройде на ВДНГ замість кіностудії Довженка

8-й Міжнародний мультидисциплінарний фестиваль сучасного мистецтва «Гогольfest» змінив локацію і замість Національної кіностудії імені Олександра Довженка відбуватиметься на території Національного комплексу «Експоцентр України» (ВДНГ). Про це «Детектор медіа» повідомила куратор кіносекції фестивалю Валерія Сочивець.

 

Нагадаємо, раніше фестиваль планували проводити на кіностудії Довженка.

 

Пані Сочивець також додала, що зараз команда активно шукає українські стрічки для національного конкурсу на найкращий сучасний український короткометражний фільм, який цього року вперше відбудеться в рамках «Гогольfest».

 

Склад журі конкурсу та повний перелік партнерів оголосять згодом. Наразі відомо, що переможці отримають спеціальні призи від фестивалю та громадського об'єднання «Сучасне Українське Кіно» (СУК).

 

Глядачі конкурсу оберуть найкращі фільми в таких номінаціях: найкращий сучасний український ігровий фільм, найкращий сучасний український неігровий фільм, найкращий сучасний український анімаційний фільм, найкращий сучасний український відео-арт, найкраще сучасне українське музичне відео.

 

GimCam Laboratory з поміж усіх учасників обере найкращу стрічку з точки зору операторського бачення - переможець отримає грант на майбутнє технічне забезпечення. «Кіноскрипт» обиратиме найкращий сценарій і визначить володаря гран-прі за найкращий сучасний український короткометражний фільм.

 

Дедлайн подачі робіт - 20 серпня. Заявку можна заповнити тут.

 

Також команда СУК активно працює над програмою кінотеатру, який працюватиме на фестивалі, що відбудеться у вересні.

 

Олеся Анастасьєва для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2347
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду