«Воля-кабель» визначила переможців першого дитячого кінофестивалю «Кіндерфільм»

«Воля-кабель» визначила переможців першого дитячого кінофестивалю «Кіндерфільм»

22 Жовтня 2014
5048
22 Жовтня 2014
16:59

«Воля-кабель» визначила переможців першого дитячого кінофестивалю «Кіндерфільм»

5048
«Воля-кабель» визначила переможців першого дитячого кінофестивалю «Кіндерфільм»
«Воля-кабель» визначила переможців першого дитячого кінофестивалю «Кіндерфільм»

Компанія «Воля» підбила підсумки першого дитячого кінофестивалю «Кіндерфільм», у якому 87 короткометражних стрічок юних авторів змагалися за симпатії глядачів і голоси журі. Про це повідомляє прес-служба компанії.

 

Перше місце і головний приз фестивалю отримує Ірина Бондаренко (11 років) з роботою «Як стати чоловіком», де вона знялася в головній ролі. Друге і третє місця поділили між собою Єлизавета Покладій (14 років) та Анастасія Курта (10 років), які відповідно представили відеоролики «Двір забутих іграшок» і «Ми за мир». Вони нагороджуються приставками для перегляду інтерактивного телебачення «Воля Smart HD». Володарем спеціального призу фестивалю від проекту групи компаній Film.ua Cinema Kids - правом на участь в освітній програмі «Кіноканікули» - став Олексій Сягровський.

 

Ще 30 робіт, які зібрали найбільшу кількість голосів, отримали м'які іграшки від студії «Дісней».

 

«Було неймовірно складно визначати переможців серед такої кількості учасників. Очевидно, що діти вкладали всю душу у свої роботи і гідні тільки найкращих нагород та найвищих оцінок», - говорить шеф-редактор порталу ELLE.ua Олександра Буринська, яка входила до складу журі фестивалю.

 

«Це чудово, що компанія "Воля" підтримує талановитих дітей такими ініціативами, відкриваючи дорогу їхнім маленьким камерам у світ великого кіно. Особливо з урахуванням того, що цьому питанню в нашій країні приділяється так мало уваги», - додає Тарас Міщенко, член журі, головний редактор сайту ITC.UA.

 

«Ми ще раз переконалися в тому, що мистецтву розповідати історії потрібно вчитися. І усвідомили, яку важливу справу ми робимо, коли запрошуємо дітей в Кінотабір, де вони можуть опанувати ази кінематографічного мистецтва», - зауважила Поліна Толмачова, PR та маркетинг директор Film.ua Group.

 

«Коли дитина береться за щось нове і творче, важливо не тільки не зіпсувати цей порив зайвої критикою, а й дати правильну підтримку. Тоді є хороший шанс, що ця проба пера розвинеться у справжнє захоплення, а потім перетвориться на мистецтво. Тому ми постаралися зробити так, щоб хороший стимул у вигляді чудових подарунків від нас і наших партнерів отримало багато юних учасників «Кіндерфільму», і всі вони мали змогу продемонструвати свої роботи й аудиторії інтернету, і телеглядачам - користувачам інтерактивного телебачення. Сподіваємося, що імена наших фіналістів ще прозвучать в українському кінематографі», - сказав Владислав Войтович, начальник відділу зв'язків з громадськістю компанії «Воля».

 

Фестиваль проходив із 15 серпня по 15 жовтня 2014 року. Проект було реалізовано на базі хмарної інфраструктури Дата-центру «Воля» - VoliaCloud.

 

Крім відвідувачів сайту фестивалю до 1 листопада 2014 року дивитися відеороботи юних режисерів можуть абоненти інтерактивного телебачення «Воля Smart HD», вибравши пункт «Кінотеатр», а потім - розділ «Кіндерфільм».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5048
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду