28 серпня – прес-конференція Василя Костицького та Віктора Набруска про інформаційну війну

27 Серпня 2014
8715
27 Серпня 2014
14:45

28 серпня – прес-конференція Василя Костицького та Віктора Набруска про інформаційну війну

8715
28 серпня – прес-конференція Василя Костицького та Віктора Набруска про інформаційну війну

28 серпня 2014 року о 14:00 у залі прес-центру Українського національного інформаційного агентства «Укрінформ» відбудеться прес-конференція голови Національної експертної комісії України з питань захисту суспільної моралі Василя Костицького і секретаря Національної спілки журналістів України Віктора Набруска на тему: «Про стан антиукраїнської інформаційної війни та соціальну відповідальність інформаційного бізнесу».

 

На прес-конференції йтиметься про поширення в інформаційному просторі продукції, яка пропагує війну, фашизм, неофашизм, національну та релігійну ворожнечу, зміну шляхом насильства конституційного ладу або територіальної цілісності України та важливу роль у цьому процесі позиції медіаспільноти.

 

Акредитація журналістів за тел. 486-16-84 до 16.00 27 серпня.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8715
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду