Терористи «ЛНР» створюють в Луганську ФМ-радіостанцію

Терористи «ЛНР» створюють в Луганську ФМ-радіостанцію

28 Липня 2014
8367
28 Липня 2014
11:19

Терористи «ЛНР» створюють в Луганську ФМ-радіостанцію

8367
Терористи «ЛНР» створюють в Луганську ФМ-радіостанцію
Терористи «ЛНР» створюють в Луганську ФМ-радіостанцію

Бойовики терористичної організації «ЛНР» почали створення в Луганську підконтрольної радіостанції. Про це повідомляє голова громадської організації Громадянська ініціатива «Права справа» Дмитро Снєгірьов, передає «Еспресо.TV».

 

За його словами, своє радіо терористи створюють на базі захопленої радіостанції, яка належить колишньому нардепу-регіоналу Володимиру Ландіку.

 

Нагадаємо, раніше терористи у Луганську створили «Республіканський телеканал ЛНР», що мовить під назвою «Луганськ24». В одному з сюжетів, як повідомляє видання «Дуся», вони стверджували, що сили АТО воюють під символікою СС Другої світової війни.

 

30 травня влада самопроголошеної «Луганській народної республіки» заявила, що закрила луганський телеканал «Ірта», що належить колишньому народному депутату від Партії регіонів Володимиру Ландіку, «за прокиївську позицію». Замість нього включили російський канал LifeNews.

 

Станом на 28 липня в ефірному мовленні у Луганську відсутні українські телеканали.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8367
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду