В Італії через піратство заблокували сервіси Mail.ru

В Італії через піратство заблокували сервіси Mail.ru

22 Липня 2014
4775
22 Липня 2014
09:18

В Італії через піратство заблокували сервіси Mail.ru

4775
В Італії через піратство заблокували сервіси Mail.ru
В Італії через піратство заблокували сервіси Mail.ru

Римський суд ухвалив заблокувати сервіси Mail.ru на території Італії через звинувачення у піратстві. Про це повідомляє «Укрінформ» з посиланням на видання The Village і газету Corriere Della Sera.

 

«За даними видання, це рішення було прийнято після того, як італійська студія кінозапісі Eyemoon Pictures поскаржилася на портал, заявивши, що Mail.ru незаконно розміщує копії фільмів "Конгрес" і "Фрутвейл", які належать цій студії», - йдеться в повідомленні.

 

Після скарги почалося розслідування, в ході якого був складений список з 24 сайтів, що порушують закон. Однак, як зазначає The Village, причетність до цього списку Mail.ru сумнівна, оскільки на сторінках, присвячених фільмам, можна знайти лише опис і трейлер - повні версії картин там відсутні.

 

Італійські користувачі Mail.ru вже повідомили в техпідтримку про проблеми з доступом до сайту, і представники компанії займаються їх усуненням.

 

У листопаді 2013 року в Італії був заблокований доступ до російської соціальної мережі «ВКонтакте». Це було зроблено на прохання кінокомпанії Medusa Film, яка звинуватила соціальну мережу в незаконному розповсюдженні фільму «Сонце ллє мов з відра».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4775
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду