До 1 липня – прийом заявок на конкурсні програми кінофестивалю «Молодість»

10 Червня 2014
9309
10 Червня 2014
13:33

До 1 липня – прийом заявок на конкурсні програми кінофестивалю «Молодість»

9309
До 1 липня – прийом заявок на конкурсні програми кінофестивалю «Молодість»

44-й міжнародний кінофестиваль «Молодість» приймає заявки для відбору в конкурсні програми.

 

До 1 липня триває набір заявок в усі конкурсні програми: три міжнародні, український національний конкурс короткого метру, та дві паралельні - Sunny Bunny й «Молодість - дітям». Щоби бути відібраними, фільми мають бути зняті не раніше 2013 року.

 

«Молодість» є фестивалем молодого кіно та проводить міжнародні конкурси в трьох категоріях: дебютний повнометражний фільм, перший професійний короткий метр, а також студентські короткометражки. Головний приз міжнародних конкурсів - гран-прі фестивалю «Скіфський олень» та премія в 10 тис. доларів. У кожному конкурсі також обирають найкращий фільм.

 

Програма «Українська панорама» в останні роки перетворилася в повноцінний національний конкурс короткометражних стрічок.

 

Також молодим є конкурс дитячого кіно «Молодість - дітям», що відбудеться вдруге.

 

До того ж, уже чотирнадцятий рік проходитиме конкурс Sunny Bunny для фільмів на квір-тематику. Заснована ще 2001 року, вона стала другою після Teddy Award на Берлінале програмою ЛГБТ-кіно на провідних міжнародних кінофестивалях.

 

Як відомо, «Молодість» є єдиним в Україні кінофестивалем, акредитованим Міжнародною федерацією асоціацій кінопродюсерів FIAPF (клас B). На фестивалі вручаються нагороди міжнародної асоціації кінопреси FIPRESCI, приз «Дон Кіхот», який вручає журі Міжнародної федерації кіноклубів (FICC), відзнака Екуменічного журі та приз глядацьких симпатій, який визначають упродовж усього фестивалю його відвідувачі.

 

Регламент фестивалю.

 

Онлайн-заявка.

 

Інструкції, як надіслати фільм на DVD для відбору.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9309
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду