15 травня – вручення премії НСКУ найкращим українським фільмам 2013 року

12 Травня 2014
10232
12 Травня 2014
16:40

15 травня – вручення премії НСКУ найкращим українським фільмам 2013 року

10232
15 травня – вручення премії НСКУ найкращим українським фільмам 2013 року

15 травня о 18:30 у столичному Будинку кіно відбудеться урочиста церемонія вручення першої Премії Національної спілки кінематографістів України найкращим вітчизняним фільмам 2013 року.

 

Премія стає щорічною. Її засновано НСКУ з метою відродження та розвитку українського кіномистецтва, підвищення творчої майстерності митців, підтримки молодих кінематографістів, пропаганди найкращих здобутків українського кіно. Завдання Премії - визначення найкращих фільмів та відзначення кінематографістів за творчі здобутки за результатами року, що минув.

 

Лавреати будуть нагороджені пам'ятними призами та дипломами.

 

Номінації премії:

- Найкращий ігровий фільм;

- Найкращий неігровий фільм;

- Найкращий анімаційний фільм;

- Найкращий дебют;

- Найкращий фільм року.

 

Оцінює фільми експертна рада НСКУ, до якої входять авторитетні діячі українського кіно. Експертна рада оцінює фільми шляхом таємного голосування.

 

Список претендентів на здобуття премії можна переглянути тут.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10232
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду