Аласанія: НТКУ залучатиме гранти із США та Європи

4 Квітня 2014
12377
4 Квітня 2014
22:16

Аласанія: НТКУ залучатиме гранти із США та Європи

12377
Аласанія: НТКУ залучатиме гранти із США та Європи

Генеральний директор Національної телерадіокомпанії України Зураб Алазанія розповів, що НТКУ розпочинає тісну співпрацю з відповідними структурами європейських країн і США з метою отримання грантів на свою роботу.

 

Про це він сказав, виступаючи на прес-брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі. Також пан Аласанія уточнив, які саме зміни очікуються в процесі оновлення НТКУ.

 

Також він додав: «Що стосується пропаганди, то, на моє переконання, її не має бути в суспільному мовленні. Політичних воєн на суспільному телебаченні за мого керівництва не буде. Пропагандою на користь країни повинен займатися канал УТР разом з іншими структурами, які офіційно працюють на іномовлення».

 

Як писала «Детектор медіа», раніше пан Аласанія заявив, що Кабінет міністрів України має намір вивести НТКУ з режиму ручного управління і в перспективі націлений перевести його в сферу громадського телебачення.

 

Новий керівник НТКУ повідомив, що дев'ятеро заступників попереднього керівника вже написали заяви про звільнення. Він розповів, що має намір розпочати кадрову політику з чистого аркуша, зокрема переговоривши із зазначеними людьми. Гендиректор НТКУ також планує скоротити кількість заступників гендиректора НТКУ до чотирьох і зменшити кількість управлінь і дирекцій із 60 до чотирьох.

 

Нагадаємо, 25 березня  Кабінет міністрів України призначив Зураба Аласанію генеральним директором Національної телекомпанії України.

 

Після призначення гендиректор НТКУ заявив, що зміни в телекомпанії, яку він планує перетворити на канал суспільного мовлення, відбудуться не відразу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12377
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Qcumber
3697 дн. тому
Ого, цікаво!!! А Пантелеймонов таки не хоче залишатися, хоча Аласанія каже, що пропонував.
LUPUS
3698 дн. тому
Бенкендорфу вдалось посунути хапугу Каленського подалі від грошового корита ,з якого він хлебтав особисто і ні зким не ділився, крав навіть той мізер, який інколи виділявся рядовим виконавцям. Але виперти його невдалося. Бажаємо Аласанії успіху.
Qcumber
3699 дн. тому
Ну якщо скоротить заступників до 4-х - це добре. Мені цікаво, яка подальша доля Євгена Каленського, якого з 2002 року не наважувався звыльнити жоден президент чи гендиректор. :D А ще цікаво, чи залишиться Пантелеймонов (хто-хто, а він чи не єдиний зі старого складу може якісно працювати, головне, щоб звикав це робити без надбавки в конвертах).
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду