Марічка Падалко стала ведучою проекту «Схід+Захід» на УНІАН-ТБ

Марічка Падалко стала ведучою проекту «Схід+Захід» на УНІАН-ТБ

4 Квітня 2014
11850
4 Квітня 2014
10:57

Марічка Падалко стала ведучою проекту «Схід+Захід» на УНІАН-ТБ

11850
Марічка Падалко стала ведучою проекту «Схід+Захід» на УНІАН-ТБ
Марічка Падалко стала ведучою проекту «Схід+Захід» на УНІАН-ТБ

Інформаційна агенція УНІАН, телеканал УНІАН-ТБ та «Телевізійна служба новин каналу» «1+1» розпочали проект «Схід+Захід»: обговорення найгостріших тем, якими живе суспільство і на вирішення яких на сході та на заході країни побутують різні погляди, почасти - діаметрально протилежні. Модератором проекту стала Марічка Падалко, журналіст, телеведуча «1+1». Про це повідомляє прес-служба каналу «1+1».

 

Проект «Схід+Захід» - це серія півторагодинних щотижневих круглих столів на гострі теми в інформаційній агенції УНІАН, що транслюватимуться в прямому ефірі каналу УНІАН-ТБ. Відомі політики, шановані громадські діячі та експерти, люди, яких поважають у різних куточках нашої держави разом з ведучою Марічкою Падалко щотижня намагатимуться дійти консенсусу з вирішення гострих проблем і викликів, які стоять наразі перед українським суспільством, шукатимуть шляхи об'єднання України.

 

2 квітня відбувся перший круглий стіл циклу на тему: «Громадська безпека в Україні». Під час дебатів заступник голови Дніпропетровської ОДА Борис Філатов та мер Львова Андрій Садовий поділилися своїми враженнями від недосконалої та почасти незадовільної кадрової політики в містах щодо керівних посад міліції та ДПС. Борис Філатов також зазначив, що стабілізувати ситуацію в Дніпропетровську допомогли саме громадські активісти.

 

Політик Юрій Луценко запропонував перетворити міліцію на муніципальну поліцію, яка буде підпорядковуватись місцевій владі, а також розповів, що з п'яти тисяч бійців колишнього «Беркуту» більше тисячі зникли в невідомому напрямку зі зброєю руках. Найбільшою ж сенсацію, на думку організаторів проекту, стала домовленість, досягнута у прямому ефірі між керівником інформаційного відділу «Правого сектора» Бориславом Березою та начальником департаменту громадської безпеки Міністерства внутрішніх справ Володимиром Гриняком про зустріч найближчими днями з метою обговорити майбутню тісну співпрацю «Правого сектора» з правоохоронними структурами.

 

 

Марічка Падалко підкреслює: «Для того, щоб країна об'єдналася, Сходу та Заходу треба разом шукати відповіді на ті питання і виклики, які зараз постали перед суспільством. Забезпечити громадський порядок сьогодні - це потреба і виклик для всіх, особливо під час президентської кампанії, зірвати яку є достатньо охочих».

 

Наступного тижня у проекті дискутуватимуть на тему: «Російська мова як друга державна: забаганка сепаратистів чи необхідність задля об'єднання суспільства?».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11850
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду