Головред «Цензор.нет» Юрій Бутусов стане люстратором МВС

Головред «Цензор.нет» Юрій Бутусов стане люстратором МВС

18 Березня 2014
11757
18 Березня 2014
15:48

Головред «Цензор.нет» Юрій Бутусов стане люстратором МВС

11757
Головред «Цензор.нет» Юрій Бутусов стане люстратором МВС
Головред «Цензор.нет» Юрій Бутусов стане люстратором МВС

Головний редактор інтернет-видання «Цензор.нет» Юрій Бутусов увійде на громадських засадах до складу кадрової комісії Міністерства внутрішніх справ, яка відбиратиме кандидатів на посади начальників міліції і ДАІ в областях. Про це повідомили у Facebook сам Юрій Бутусов і виконувач обов'язків міністра внутрішніх справ Арсен Аваков.

 

Зі слів пана Авакова, сьогодні, 18 березня, він видасть наказ, за яким усі призначені раніше по всіх областях начальники міліції та ДАІ звільняються з посади і переходять у статус в. о. Далі Люстраційний комітет спільно з кадровою комісією МВС організовує аналіз роботи керівних кадрів на місцях - виробляє пропозиції міністру, на наявні вакансії Люстраційний комітет і кадрова комісія МВС проводять публічний відбір кандидатів за участі громадськості.

 

«Єгор Соболєв (голова Люстраційного комітету. - ТК) запропонував до участі в процедурі з боку Люстраційний комітету, крім нього самого, від журналістського цеху - Юрія Бутусова, від правозахисних організацій - Євгена Захарова. Я погодився», - повідомив пан Аваков.

 

«Сьогодні міністр МВС Арсен Аваков запропонував мені на громадських засадах увійти до складу кадрової комісії МВС, - повідомив пан Бутусов. - Мета - забезпечити максимально прозорий і відкритий для суспільства процес призначення кадрів в МВС. Всі призначення підлягатимуть публічному обговоренню. Своє завдання бачу в інформуванні громадян. Попрошу професійних юристів, які готові допомогти Батьківщині на волонтерських засадах, взяти участь в обробці документації».

 

«Арсен висловив ще цілий ряд революційних пропозицій щодо зміни системи роботи та кадрової політики МВС. Сьогодні о 22.00 буде перша робоча нарада нової комісії. Як тільки буде зрозумілий формат роботи, вибудуємо канал зв'язку, інформування, тоді розповім, як усе буде і яка допомога потрібна. Залучу всіх громадян, всіх журналістів, які писали і пишуть про міліцію і про корупцію. Буду детально інформувати про характер і порядок роботи», - пообіцяв Юрій Бутусов.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11757
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Правда
3700 дн. тому
Теперь понятно, для чего собирался Майдан: чтобы распределить портфели после "победы". Сто погибших ради этого... На ваших руках кровь. Как вы с этим живёте?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду