detector.media
18.03.2014 15:48
Головред «Цензор.нет» Юрій Бутусов стане люстратором МВС
Головред «Цензор.нет» Юрій Бутусов стане люстратором МВС

Головний редактор інтернет-видання «Цензор.нет» Юрій Бутусов увійде на громадських засадах до складу кадрової комісії Міністерства внутрішніх справ, яка відбиратиме кандидатів на посади начальників міліції і ДАІ в областях. Про це повідомили у Facebook сам Юрій Бутусов і виконувач обов'язків міністра внутрішніх справ Арсен Аваков.

 

Зі слів пана Авакова, сьогодні, 18 березня, він видасть наказ, за яким усі призначені раніше по всіх областях начальники міліції та ДАІ звільняються з посади і переходять у статус в. о. Далі Люстраційний комітет спільно з кадровою комісією МВС організовує аналіз роботи керівних кадрів на місцях - виробляє пропозиції міністру, на наявні вакансії Люстраційний комітет і кадрова комісія МВС проводять публічний відбір кандидатів за участі громадськості.

 

«Єгор Соболєв (голова Люстраційного комітету. - ТК) запропонував до участі в процедурі з боку Люстраційний комітету, крім нього самого, від журналістського цеху - Юрія Бутусова, від правозахисних організацій - Євгена Захарова. Я погодився», - повідомив пан Аваков.

 

«Сьогодні міністр МВС Арсен Аваков запропонував мені на громадських засадах увійти до складу кадрової комісії МВС, - повідомив пан Бутусов. - Мета - забезпечити максимально прозорий і відкритий для суспільства процес призначення кадрів в МВС. Всі призначення підлягатимуть публічному обговоренню. Своє завдання бачу в інформуванні громадян. Попрошу професійних юристів, які готові допомогти Батьківщині на волонтерських засадах, взяти участь в обробці документації».

 

«Арсен висловив ще цілий ряд революційних пропозицій щодо зміни системи роботи та кадрової політики МВС. Сьогодні о 22.00 буде перша робоча нарада нової комісії. Як тільки буде зрозумілий формат роботи, вибудуємо канал зв'язку, інформування, тоді розповім, як усе буде і яка допомога потрібна. Залучу всіх громадян, всіх журналістів, які писали і пишуть про міліцію і про корупцію. Буду детально інформувати про характер і порядок роботи», - пообіцяв Юрій Бутусов.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY