Шустер надав слово Балашову в ефірі «Шустер live» (+ВІДЕО)

Шустер надав слово Балашову в ефірі «Шустер live» (+ВІДЕО)

15 Березня 2014
16796
15 Березня 2014
10:13

Шустер надав слово Балашову в ефірі «Шустер live» (+ВІДЕО)

16796
Шустер надав слово Балашову в ефірі «Шустер live» (+ВІДЕО)
Шустер надав слово Балашову в ефірі «Шустер live» (+ВІДЕО)

Автор і ведучий «Шустер live» Савік Шустер запросив до участі у ток-шоу теле- і радіоведучого, бізнесмена та засновника партії «5.10» Геннадія Балашова. Під час випуску 14 березня в прямому ефірі  «Шустер live» пан Балашов розповів про переслідування у Криму.

 

Як писала «Детектор медіа», на початку березня у соцмережах вибухнув скандал щодо фрагменту архівного відео «Шустер live», з якого зникла частина дискусії, де йшлося про пана Балашова.

 

У випуску ток-шоу, що з 24 лютого по буднях транслювалося на сайті «Савік Шустер студії», про побиття пана Балашова у Сімферополі розповів народний депутат України Олесь Доній. Його співрозмовниками в інтернет-версії «Шустер live» були автор і ведучий програми Савік Шустер та генеральний директор «Інтерфакс-Україна» Олександр Мартиненко. Після фрагменту, де йшлося про Геннадія Балашова, слідував різкий перехід на інший тематичний аспект - про події у Турції.

 

Відео та розшифровку цього фрагменту програми подано тут.

 

«Детектор медіа» намагалася з`ясувати, що саме відбулося, у Савіка Шустера, однак на дзвінки 8 березня він не відповідав. У коментарях до цієї новини «Детектор медіа» дописувач, який назвався режисером «Савік Шустер студії», пояснив зникнення фрагменту про переслідування пана Балашова технічним браком.

 

Під час ефіру 14 березня, на якому був присутній і пан Доній, Геннадій Балашов детально розповів про те, як його викрали та побили у Сімферополі:

 

 

 

 

Основною темую випуску були події в Криму. Слову пану Балашову надали відразу після прямого включення з Криму, під час якого місцеві журналісти розповіли про факти масового переслідування журналістів у Криму.

 

Як писала «Детектор медіа», пана Балашова 4 березня у Сімферополі невідомі викрали і побили, коли він вийшов із відділку міліції після коротчасного затримання. Після цього його цілий день возили з мішком на голові і били, забрали телефон, паспорт і гроші.

 

«Детектор медіа»

Фото - https://plus.google.com

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16796
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду