«Укртелеком» майже відновив комунікації з Кримом

«Укртелеком» майже відновив комунікації з Кримом

1 Березня 2014
11603
1 Березня 2014
12:18

«Укртелеком» майже відновив комунікації з Кримом

11603
«Укртелеком» майже відновив комунікації з Кримом
«Укртелеком» майже відновив комунікації з Кримом

Станом на ранок 1 березня 2014 фахівці національного оператора телекомунікацій ПАТ «Укртелеком», що належить Рінату Ахметову, відновили фіксований зв'язок і доступ до мережі інтернет практично на всій території Криму, повідомляється на сайті компанії.

 

Роботи з підтримання мережі в працездатному стані тривають.


«Ми завжди робили і будемо робити все від нас залежне, щоб наші абоненти були завжди на зв'язку»
, - зазначив голова ПАТ «Укртелеком» Олександр Баринов.

Також, як повідомляє компанія, ключові об'єкти зв'язку в АРК взяті на підвищену охорону загонами місцевої самооборони і міліції. Кримські відділення ПАТ «Укртелеком» виступили із зверненням утриматися від порушень технологічного циклу і пошкодження обладнання компанії.

Як повідомляла «Детектор медіа», напередодні,   28 лютого,  «Укртелеком» втратив технічну можливість забезпечувати зв'язок між півостровом Крим і рештою території України, а також, імовірно, на самому півострові. Це сталося внаслідок захоплення невідомими ввечері п`ятниці декількох вузлів зв'язку в Криму і зонових ліній зв'язку компанії. Внаслідок цього на території півострова Крим було практично припинено надання послуг фіксованого телефонного зв'язку, а також доступу до мережі інтернет і мобільного зв'язку ТриМоб .

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11603
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду