detector.media
01.03.2014 12:18
«Укртелеком» майже відновив комунікації з Кримом
«Укртелеком» майже відновив комунікації з Кримом

Станом на ранок 1 березня 2014 фахівці національного оператора телекомунікацій ПАТ «Укртелеком», що належить Рінату Ахметову, відновили фіксований зв'язок і доступ до мережі інтернет практично на всій території Криму, повідомляється на сайті компанії.

 

Роботи з підтримання мережі в працездатному стані тривають.


«Ми завжди робили і будемо робити все від нас залежне, щоб наші абоненти були завжди на зв'язку»
, - зазначив голова ПАТ «Укртелеком» Олександр Баринов.

Також, як повідомляє компанія, ключові об'єкти зв'язку в АРК взяті на підвищену охорону загонами місцевої самооборони і міліції. Кримські відділення ПАТ «Укртелеком» виступили із зверненням утриматися від порушень технологічного циклу і пошкодження обладнання компанії.

Як повідомляла «Детектор медіа», напередодні,   28 лютого,  «Укртелеком» втратив технічну можливість забезпечувати зв'язок між півостровом Крим і рештою території України, а також, імовірно, на самому півострові. Це сталося внаслідок захоплення невідомими ввечері п`ятниці декількох вузлів зв'язку в Криму і зонових ліній зв'язку компанії. Внаслідок цього на території півострова Крим було практично припинено надання послуг фіксованого телефонного зв'язку, а також доступу до мережі інтернет і мобільного зв'язку ТриМоб .

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY