Помер український кінорежисер і сценарист Григорій Кохан

Помер український кінорежисер і сценарист Григорій Кохан

3 Січня 2014
5269

Помер український кінорежисер і сценарист Григорій Кохан

5269
Помер український кінорежисер і сценарист Григорій Кохан
Помер український кінорежисер і сценарист Григорій Кохан

Помер видатний український кінорежисер, сценарист, народний артист України, лауреат Державної премії України ім. Олександра Довженка Григорій Кохан. Про це йдеться у повідомленнях на сайті Національної спілки кінематографістів України (НСКУ) та на офіційному сайті Кабінету міністрів України.

 

«Правління Національної спілки кінематографістів України з глибоким сумом сповіщає про раптову смерть українського кінорежисера, сценариста, художника Григорія Кохана. Найглибші, найщиріші співчуття рідним, близьким, колегам, усім, хто знав і любив цю чарівну й напрочуд обдаровану людину», - йдеться у повідомленні НСКУ.

 

Багато фільмів, які зняв режисер Григорій Кохан, відомі широкому колу українських глядачів:  «Хліб і сіль» (1970), «Жива вода» (1971), «Народжена революцією» (1974), «Ярослав Мудрий» (1981), «Циганка Аза» (1987) та інші.

 

Прем'єр-міністр Микола Азаров висловив співчуття першому заступникові міністра культури Тимофію Кохану у зв'язку зі смертю його батька.

 

Прощання з Григорієм Коханом відбудеться 5 січня, в неділю, об 11.00 в Ритуальному залі Байкового цвинтаря. Поховання на 33 ділянці кладовища.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5269
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду