24 грудня в Харкові – мирна хода за свободу слова

24 Грудня 2013
10295
24 Грудня 2013
15:47

24 грудня в Харкові – мирна хода за свободу слова

10295
24 грудня в Харкові – мирна хода за свободу слова

24 грудня організатори харківського Євромайдану запрошують своїх однодумців на 18:00 до пам'ятника Тарасові Шевченку. Окрім обговорення ситуації, що склалася в країні, учасники мирних акцій протесту піднімуть актуальну для міста проблему - відсутність свободи слова.

 

Вони вимагатимуть відновити мовлення закритих кілька років тому опозиційних телекомпаній АТН, АТВК і «Фора».

 

«Ще нещодавно ця тема була на слуху у всіх харків'ян, втім сьогодні вже мало хто згадує, що незаконно позбавлені ефіру одразу три телекомпанії, які постійно критикували владу. Ми вирішили актуалізувати проблему та провести по головній вулиці міста ходу до мерії. Наші вимоги - відновити ефірне мовлення телеканалів АТН, АТВК і "Фора" в повному обсязі та дати можливість харків'янам отримувати об'єктивну інформацію про ситуацію у місті», - заявили організатори акції.

 

Інтернет-провайдери пропонують до обговорення факти брутального тиску на бізнес з боку міської влади.

 

Від пам'ятника Тарасові Шевченку колона харків'ян пройде ходою по вулиці Сумській до будівлі мерії та проведе там мітинг. По дорозі колона завітає до обласного управління МВС, з вимогами знайти винних у спаленні автівок харківського Євромайдану.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10295
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду