Дитяче «Євробачення–2014» відбудеться на Мальті

Дитяче «Євробачення–2014» відбудеться на Мальті

19 Грудня 2013
7404
19 Грудня 2013
17:54

Дитяче «Євробачення–2014» відбудеться на Мальті

7404
Дитяче «Євробачення–2014» відбудеться на Мальті
Дитяче «Євробачення–2014» відбудеться на Мальті

Дитячий пісенний конкурс «Євробачення-2014» (ДПКЄ) прийматиме Мальта. Про це повідомляє прес-служба Першого національного з посиланням на офіційну інформацію Європейської мовної спілки.

 

Після  перемоги представниці Мальти Гаї Каучі на ДПКЄ-2013 в Києві, представники мальтійського національного мовника PBS висловили бажання та намір приймати в себе конкурс наступного року. Генеральний директор суспільного мовника Мальти PBS Антон Аттард підписав необхідні документи, які підтверджують, що PBS є мовником-організатором «Євробачення-2014».

 

«Ми безмежно щасливі та горді, що Гая Каучі стала переможницею Дитячого Євробачення в Києві 30 грудня, і ми будемо продовжувати показувати Європі свої таланти!», - сказав пан Аттард.

 

«Ми дуже раді, що таке приємне завершення року, як перемога Гаї Каучі, стане гарним стимулом для дітей всієї країни приєднатися до конкурсу наступного року як в якості учасників, так і фанатів. Незважаючи на те, що ДПКЄ - це все ж таки конкурс, ми все одно ставимо собі за мету об'єднати Європу та створити для всіх справжнє музичне свято!», - повідомив виконавчий директор суспільного мовника PBS Тоніо Португіз.

 

Виконавчий директор Дитячого пісенного конкурсу від Європейської мовної спілки Владислав Яковлєв висловив свою радість, що керівництво суспільного мовника Мальти з ентузіазмом поставилось до проведення ДПКЄ-2014 в себе в країні і так швидко підписало необхідні папери. «Це означає лише одне, що ми рухаємося у правильному напрямку, і я з нетерпінням чекаю на співпрацю з PBS. Впевнений, що вона буде плідною! Отже, ми готові завзято працювати», - сказав пан Яковлєв.

 

Поки що місце проведення конкурсу на Мальті невідоме.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», перемогу у Дитячому «Євробаченні-2013» здобула співачка з Мальти Гайя Каучі з піснею The Start, яка здобула 130 балів. Представниця України Софія Тарасова посіла друге місце з піснею We Are The One (121 бал). 

 

ХІ Дитячий пісенний конкурс «Євробачення» проходив у Києві 25-30 листопада. Право приймати цьогорічний конкурс Національна телекомпанія України здобула після перемоги Анастасії Петрик на пісенному змаганні минулого року в Амстердамі (Нідерланди).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7404
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду