detector.media
19.12.2013 17:54
Дитяче «Євробачення–2014» відбудеться на Мальті
Дитяче «Євробачення–2014» відбудеться на Мальті

Дитячий пісенний конкурс «Євробачення-2014» (ДПКЄ) прийматиме Мальта. Про це повідомляє прес-служба Першого національного з посиланням на офіційну інформацію Європейської мовної спілки.

 

Після  перемоги представниці Мальти Гаї Каучі на ДПКЄ-2013 в Києві, представники мальтійського національного мовника PBS висловили бажання та намір приймати в себе конкурс наступного року. Генеральний директор суспільного мовника Мальти PBS Антон Аттард підписав необхідні документи, які підтверджують, що PBS є мовником-організатором «Євробачення-2014».

 

«Ми безмежно щасливі та горді, що Гая Каучі стала переможницею Дитячого Євробачення в Києві 30 грудня, і ми будемо продовжувати показувати Європі свої таланти!», - сказав пан Аттард.

 

«Ми дуже раді, що таке приємне завершення року, як перемога Гаї Каучі, стане гарним стимулом для дітей всієї країни приєднатися до конкурсу наступного року як в якості учасників, так і фанатів. Незважаючи на те, що ДПКЄ - це все ж таки конкурс, ми все одно ставимо собі за мету об'єднати Європу та створити для всіх справжнє музичне свято!», - повідомив виконавчий директор суспільного мовника PBS Тоніо Португіз.

 

Виконавчий директор Дитячого пісенного конкурсу від Європейської мовної спілки Владислав Яковлєв висловив свою радість, що керівництво суспільного мовника Мальти з ентузіазмом поставилось до проведення ДПКЄ-2014 в себе в країні і так швидко підписало необхідні папери. «Це означає лише одне, що ми рухаємося у правильному напрямку, і я з нетерпінням чекаю на співпрацю з PBS. Впевнений, що вона буде плідною! Отже, ми готові завзято працювати», - сказав пан Яковлєв.

 

Поки що місце проведення конкурсу на Мальті невідоме.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», перемогу у Дитячому «Євробаченні-2013» здобула співачка з Мальти Гайя Каучі з піснею The Start, яка здобула 130 балів. Представниця України Софія Тарасова посіла друге місце з піснею We Are The One (121 бал). 

 

ХІ Дитячий пісенний конкурс «Євробачення» проходив у Києві 25-30 листопада. Право приймати цьогорічний конкурс Національна телекомпанія України здобула після перемоги Анастасії Петрик на пісенному змаганні минулого року в Амстердамі (Нідерланди).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY