Перемогу у дитячому «Євробаченні-2013» здобула Мальта (ДОПОВНЕНО)

Перемогу у дитячому «Євробаченні-2013» здобула Мальта (ДОПОВНЕНО)

30 Листопада 2013
10262
30 Листопада 2013
21:56

Перемогу у дитячому «Євробаченні-2013» здобула Мальта (ДОПОВНЕНО)

10262
Україна на другому місці
Перемогу у дитячому «Євробаченні-2013» здобула Мальта (ДОПОВНЕНО)
Перемогу у дитячому «Євробаченні-2013» здобула Мальта (ДОПОВНЕНО)

Перемогу у Дитячому «Євробаченні-2013» здобула співачка з Мальти Гайя Каучі з піснею The Start, яка здобула 130 балів. Про це стало відомо під час оголошення у фіналі конкурсу «Євробачення-2013», який транслювався в ефірі Першого національного. 

 

Представниця України Софія Тарасова посіла друге місце з піснею We Are The One (121 бал). 

 

Третє місце посів вокаліст із Білорусі Ілля Волков, який виконував «Пой со мной» (108 балів).

 

Найкраще за українську учасницю проголосували у Сан-Маріно, Білорусі і на Мальті, оцінивши виступ Софії Тарасової у 12 балів. По 8 балів додали Швеція, Азербайджан та Росія, по 7- Молдова Грузія та Нідерланди. 

 

Українські глядачі найвищі оцінку поставили учассникам з Мальти (12 балів) та Азербайджану (10 балів).

 

Концерт проходив у  Національному палаці мистецтв «Україна». При цьому виступ співачкм Руслани було скасовано - після активної участі у київському євромайдані співачка втратила голос. Також вона додала, що «не може виступати та веселити людей, коли у країні таке коїться», пише Teleprostir.

 

Нагадаємо, участь у конкурсі взяли представники 12 країн. Виступатили конкурсанти в такому порядку:1 - Швеція, 2 - Азербайджан, 3 - Вірменія, 4 - Сан-Марино, 5 - КЮР Македонія, 6 - Україна, 7 - Білорусь, 8 - Молдова, 9 - Грузія, 10 - Нідерланди, 11 - Мальта, 12 - Росія.

 

Як писала «Детектор медіа», 25 листопада в Києві офіційно стартував ХІ Дитячий пісенний конкурс «Євробачення». Право приймати цьогорічний конкурс Національна телекомпанія України здобула після перемоги Анастасії Петрик на пісенному змаганні минулого року в Амстердамі (Нідерланди).

 

Над підготовкою шоу працювали міжнародні фахівці. Так, сценарій «Дитячого Євробачення - 2013» написав британський сценарист Алекс Воррал, участь у створенні сцени та логотипу взяли грецькі майстри Іліас Ледакіс та Вангеліс Нтецес, технічним процесом створення сцени керувавОла Мельциг, світлове оформлення розробив німецький художник зі світла Джеррі Аппельт. Музичне оформлення конкурсу розробив український композитор Михайло Некрасов, режисером телетрансляції виступив естонець Марек Міл.

 

«Детектор медіа»

Фото - http://www.junioreurovision.tv

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10262
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Qcumber
3835 дн. тому
Дякую. Чекаємо на критику від бориса Бахтєєва. :)
Qcumber
3836 дн. тому
Дякую. Ще виправте у цьому фрагменті час на минулий: "режисером телетрансляції буде естонець Марек Міл".
Qcumber
3836 дн. тому
Будь-ласка, приберіть це зображення. Вже усюди політика... :(
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду