З 13 листопада до 15 грудня - фестиваль «Нове британське кіно-2013» в Україні

З 13 листопада до 15 грудня - фестиваль «Нове британське кіно-2013» в Україні

5 Листопада 2013
8065
5 Листопада 2013
18:31

З 13 листопада до 15 грудня - фестиваль «Нове британське кіно-2013» в Україні

8065
З 13 листопада до 15 грудня - фестиваль «Нове британське кіно-2013» в Україні
З 13 листопада до 15 грудня - фестиваль «Нове британське кіно-2013» в Україні

Британська Рада та компанія «Артхаус Трафік» представляють XIII фестиваль «Нове британське кіно», що відбудеться з 13 листопада до 15 грудня у кінотеатрах Києва, Одеси, Львова, Харкова, Донецька, Дніпропетровська, Тернополя, Вінниці та Запоріжжя.

 

Цього року в основну програму фестивалю увійшли чотири повнометражні фільми: «Король Сохо», «Квартет», «Королівський вікенд» та «Коханці на колесах».

 

Крім того, проект «Нове британське кіно» підготував спеціальні події. Як і в минулому році, на фестивалі буде представлена колекція короткометражних фільмів-номінантів на премію Британської кіноакадемії (BAFTA-2013) - добірка «Британія. Коротко». Тільки у Києві відбудеться спеціальний допрем'єрний показ біографічної мелодрами «Діана: Історія кохання» Олівера Хіршбігеля, у ролі Леді Ді - дворазова номінантка на премію «Оскар» Наомі Уоттс.

 

Глядачам Києва та Одеси покажуть знаменитий проект Королівського національного театру - кіноверсію постановки лауреата «Оскара» Денні Бойла «Франкенштейн» з Бенедиктом Камбербетчем і Джонні Лі Міллером у головних ролях.

 

Ще одна спеціальна подія на фестивалі - показ першої повнометражної роботи британського режисера Кліо Барнард «Егоїстичний велетень». Фільм був відзначений призом Label Europa Cinemas на Каннському кінофестивалі. Спеціальні покази, присвячені Всесвітньому дню дитини, відбудуться у Києві, Одесі, Донецьку у партнерстві з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ).

 

Розклад:


-з 13 листопада - Київ, кінотеатр «Київ»

-з 14 листопада - Полтава, кінотеатр ім. Котляревського

-з 21 листопада - Одеса, кінотеатр «Родина»; Тернопіль, кінотеатр «Палац кіно»; Донецьк, кінотеатр «Зірочка»; Дніпропетровськ, кінотеатр «КіноСтанція»; Чернівці, кінотеатр «Кінопалац»

- з 22 листопада - Вінниця, кінотеатр «Родина»

- з 23 листопада - Львів, кінотеатр Львівського Палацу мистецтв

- з 28 листопада - Запоріжжя, кінотеатр ім. Довженка

- з 5 грудня - Харків, кінотеатр «Кронверк.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8065
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду