detector.media
05.11.2013 18:31
З 13 листопада до 15 грудня - фестиваль «Нове британське кіно-2013» в Україні
З 13 листопада до 15 грудня - фестиваль «Нове британське кіно-2013» в Україні

Британська Рада та компанія «Артхаус Трафік» представляють XIII фестиваль «Нове британське кіно», що відбудеться з 13 листопада до 15 грудня у кінотеатрах Києва, Одеси, Львова, Харкова, Донецька, Дніпропетровська, Тернополя, Вінниці та Запоріжжя.

 

Цього року в основну програму фестивалю увійшли чотири повнометражні фільми: «Король Сохо», «Квартет», «Королівський вікенд» та «Коханці на колесах».

 

Крім того, проект «Нове британське кіно» підготував спеціальні події. Як і в минулому році, на фестивалі буде представлена колекція короткометражних фільмів-номінантів на премію Британської кіноакадемії (BAFTA-2013) - добірка «Британія. Коротко». Тільки у Києві відбудеться спеціальний допрем'єрний показ біографічної мелодрами «Діана: Історія кохання» Олівера Хіршбігеля, у ролі Леді Ді - дворазова номінантка на премію «Оскар» Наомі Уоттс.

 

Глядачам Києва та Одеси покажуть знаменитий проект Королівського національного театру - кіноверсію постановки лауреата «Оскара» Денні Бойла «Франкенштейн» з Бенедиктом Камбербетчем і Джонні Лі Міллером у головних ролях.

 

Ще одна спеціальна подія на фестивалі - показ першої повнометражної роботи британського режисера Кліо Барнард «Егоїстичний велетень». Фільм був відзначений призом Label Europa Cinemas на Каннському кінофестивалі. Спеціальні покази, присвячені Всесвітньому дню дитини, відбудуться у Києві, Одесі, Донецьку у партнерстві з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ).

 

Розклад:


-з 13 листопада - Київ, кінотеатр «Київ»

-з 14 листопада - Полтава, кінотеатр ім. Котляревського

-з 21 листопада - Одеса, кінотеатр «Родина»; Тернопіль, кінотеатр «Палац кіно»; Донецьк, кінотеатр «Зірочка»; Дніпропетровськ, кінотеатр «КіноСтанція»; Чернівці, кінотеатр «Кінопалац»

- з 22 листопада - Вінниця, кінотеатр «Родина»

- з 23 листопада - Львів, кінотеатр Львівського Палацу мистецтв

- з 28 листопада - Запоріжжя, кінотеатр ім. Довженка

- з 5 грудня - Харків, кінотеатр «Кронверк.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY