8-10 листопада – показ фільмів фестивалю «100 фільмів за 100 хвилин» у Києві

8-10 листопада – показ фільмів фестивалю «100 фільмів за 100 хвилин» у Києві

5 Листопада 2013
11404
5 Листопада 2013
14:36

8-10 листопада – показ фільмів фестивалю «100 фільмів за 100 хвилин» у Києві

11404
8-10 листопада – показ фільмів фестивалю «100 фільмів за 100 хвилин» у Києві
8-10 листопада – показ фільмів фестивалю «100 фільмів за 100 хвилин» у Києві

8,9 і 10 листопада в Києві вдруге відбудеться фестиваль екстремально короткого кіно - «100 фільмів за 100 хвилин». Сто повноцінних, нових однохвилинних картин буде продемонстровано трохи більше ніж за півтори години.

 

«Сто сюжетів, сто думок, сто переживань, сто історій для роздумів - таку концентрацію вражень годі й уявити! Тим паче, в наш час, з неймовірно швидким темпом життя, коли кожна хвилина - на вагу золота і коли кожна хвилина подекуди може змінити дуже багато, і в першу чергу, нас самих...», - йдеться у повідомденні організаторів фестивалю.

 

Програма цього року не обмежується окремими жанрами стрічок, і на екрані можна буде побачити окрім ігрових та анімаційних документальні та експериментальні стрічки.

 

На фестивалі буде представлено значну кількість фільмів, пов'язаних з відомими особистостями світу кіно. Так американський актор Джон Малкович, який нещодавно відвідував Україну, демонструє у стрічці різні стани після вживання наркотичних речовин. Будуть стрічки, присвячені Альфреду Хічкоку. Стенлі Кубрику, Майклу Джексону та Даррену Аронофскі. Серед стрічок є номінанти на премію «Оскар», переможці численних міжнародних кінофестивалів та стрічки іменитих аніматорів та режисерів ігрового кіно з усього світу.

 

 

Цього року проект трансформується у міжнародний фестиваль з своїм конкурсом та своїми переможцями. Глядачі  матимуть змогу віддати прихильність своїм фаворитам на інтернет-сторінці фестивалю. У підсумку переможе найкращий український та іноземний фільм.

 

Прем'єрні покази відбудуться у Києві з 8,9,10 листопада в кінотеатрі «Кінопанорама». Початок о 20.30.

 

В продовж листопаду фестиваль завітає до Львова, Ужгорода, Дніпропетровська, Донецька, Одеси, Івано-Франківська, Рівного, Луцька.

 

Детальна інформація стосовно проекту, дати та місця показів у інших містах - на сайті проекту: www.100films.kisff.org

 

З додаткових питань треба звертатися:  +38 093 157 5737 , press@kisff.org , Сергій Клімов.

 

«Детектор медіа»

https://mail.google.com/mail/images/cleardot.gif

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11404
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду