detector.media
05.11.2013 14:36
8-10 листопада – показ фільмів фестивалю «100 фільмів за 100 хвилин» у Києві
8-10 листопада – показ фільмів фестивалю «100 фільмів за 100 хвилин» у Києві

8,9 і 10 листопада в Києві вдруге відбудеться фестиваль екстремально короткого кіно - «100 фільмів за 100 хвилин». Сто повноцінних, нових однохвилинних картин буде продемонстровано трохи більше ніж за півтори години.

 

«Сто сюжетів, сто думок, сто переживань, сто історій для роздумів - таку концентрацію вражень годі й уявити! Тим паче, в наш час, з неймовірно швидким темпом життя, коли кожна хвилина - на вагу золота і коли кожна хвилина подекуди може змінити дуже багато, і в першу чергу, нас самих...», - йдеться у повідомденні організаторів фестивалю.

 

Програма цього року не обмежується окремими жанрами стрічок, і на екрані можна буде побачити окрім ігрових та анімаційних документальні та експериментальні стрічки.

 

На фестивалі буде представлено значну кількість фільмів, пов'язаних з відомими особистостями світу кіно. Так американський актор Джон Малкович, який нещодавно відвідував Україну, демонструє у стрічці різні стани після вживання наркотичних речовин. Будуть стрічки, присвячені Альфреду Хічкоку. Стенлі Кубрику, Майклу Джексону та Даррену Аронофскі. Серед стрічок є номінанти на премію «Оскар», переможці численних міжнародних кінофестивалів та стрічки іменитих аніматорів та режисерів ігрового кіно з усього світу.

 

 

Цього року проект трансформується у міжнародний фестиваль з своїм конкурсом та своїми переможцями. Глядачі  матимуть змогу віддати прихильність своїм фаворитам на інтернет-сторінці фестивалю. У підсумку переможе найкращий український та іноземний фільм.

 

Прем'єрні покази відбудуться у Києві з 8,9,10 листопада в кінотеатрі «Кінопанорама». Початок о 20.30.

 

В продовж листопаду фестиваль завітає до Львова, Ужгорода, Дніпропетровська, Донецька, Одеси, Івано-Франківська, Рівного, Луцька.

 

Детальна інформація стосовно проекту, дати та місця показів у інших містах - на сайті проекту: www.100films.kisff.org

 

З додаткових питань треба звертатися:  +38 093 157 5737 , press@kisff.org , Сергій Клімов.

 

«Детектор медіа»

https://mail.google.com/mail/images/cleardot.gif

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY