31 жовтня – перегляд найкращих фільмів фестивалю «Кіномедіа»

28 Жовтня 2013
17206
28 Жовтня 2013
17:08

31 жовтня – перегляд найкращих фільмів фестивалю «Кіномедіа»

17206
31 жовтня – перегляд найкращих фільмів фестивалю «Кіномедіа»

Книгарня «Є» запрошує всіх охочих на перегляд коротких стрічок про журналістику від українських молодих режисерів в рамках кінофестивалю «Кіномедіа». Захід відбудеться 31 жовтня  о 18.00 у Книгарні «Є» (м. Київ, вул. Лисенка 3).

 

У програмі  кіноперегляду - годинний показ фільмів-переможців кінофестивалю за 3 роки.

 

«Кіномедіа» - некомерційний кінофестиваль про принципи роботи газетярів, репортерів, телеведучих, практиків PR і інших, хто пише, знімає, розповідає та творить у сфері медіа. Незмінний слоган «Кіномедіа» - «Роздягни медіа в кіно!».

 

Мета фестивалю - підтримати правильне сприйняття ролі медіа як важливого елементу демократичного суспільства, розуміння важливості існування незалежних об'єктивних ЗМІ. Ціль кінофестивалю - розкрити та підтримати нові режисерські таланти в Україні.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17206
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду