«Вести. Репортер» відкриває виставку невідомих фотографій Богдана Ступки

«Вести. Репортер» відкриває виставку невідомих фотографій Богдана Ступки

17 Вересня 2013
14145
17 Вересня 2013
10:44

«Вести. Репортер» відкриває виставку невідомих фотографій Богдана Ступки

14145
«Вести. Репортер» відкриває виставку невідомих фотографій Богдана Ступки
«Вести. Репортер» відкриває виставку невідомих фотографій Богдана Ступки

Журнал «Вести. Репортер» спільно з Благодійним фондом ім. Богдана Ступки започаткував проект «Я - Богдан», у рамках якого буде виставлено для широкого загалу близько 40 невідомих фотографій митця. Про це повідомляє прес-служба медіахолдингу «Мультимедіа інвест груп».

 

Фотографії Богдана Ступки, що будуть представлені на виставці, показуються вперше - світлини належать до сімейного архіву видатного актора і ніколи раніше не були опубліковані. Знімки висвітлюють різні періоди життя актора, починаючи з юнацького віку і до останніх років життя. «У добірці фотографій Богдан Сильвестрович постає не тільки в образі видатного актора, народного артиста і національного героя України, але і в образі звичайної людини - зі своїми думками, переживаннями і надзвичайною мудрістю», - зазначає прес-служба видавця журналу.

 

Виставка експонуватиметься з 19 по 22 вересня в Центрі сучасного мистецтва «М17» у Києві. Вхід вільний.

 

«Я багато років займаюся політичної та економічної журналістикою, - сказав головний редактор журналу «Вести. Репортер» Іскандер Хісамов. - При цьому добре знаю, що все це - похідне від культури нації. Якщо слабкі духовні традиції , якщо людям нецікаво національне мистецтво, якщо народ не любить читати книги і ходити на якісні фільми,  то не буде успіхів ні в економіці, ні в соціальному житті. Тому наш журнал приділяє величезну увагу мистецтву, історії, світоглядним і духовним темам. Однак важливо, щоб ці серйозні речі підносили яскраво і не нудно. І тут для нас Богдан Ступка - ідеал і зразок».

 

«Ці фотографії складають гордість нашої сім'ї. У них ви побачите його на зйомках, у колі сім'ї та друзів і просто в періоди роздумів. Нам дуже хотілося розкрити і непублічний бік його життя. Незважаючи на те, що пройшло трохи більше року з його відходу, як і раніше присутній великий інтерес до його життя і творчості», - зазначила Ірина Ступка, директор Фонду ім.Богдана Ступки.

 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14145
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду