До 15 вересня – прийом заявок для участі у семінарі для продюсерів к/ф «Молодість»

До 15 вересня – прийом заявок для участі у семінарі для продюсерів к/ф «Молодість»

9 Серпня 2013
15662
9 Серпня 2013
12:13

До 15 вересня – прийом заявок для участі у семінарі для продюсерів к/ф «Молодість»

15662
До 15 вересня – прийом заявок для участі у семінарі для продюсерів к/ф «Молодість»
До 15 вересня – прийом заявок для участі у семінарі для продюсерів к/ф «Молодість»

Міжнародна громадська організація «Інтерньюз-Україна», що стала партнером проекту «Режисери без кордонів» в Україні, оголошує про початок прийому заявок на семінар для продюсерів. Семінар відбудеться у Києві 21 - 25 жовтня 2013 року в рамках Міжнародного кінофестивалю «Молодість».

 

Семінар буде присвячений творчим, фінансовим і юридичним питанням кіновиробництва. Досвідчені фахівці-тренери розповідатимуть молодим продюсерам та режисерам про  фундаментальні інструменти для створення фільмів, конкурентоспроможних на світовому ринку.

 

Для участі у семінарі необхідно заповнити форму онлайн-реєстрації в розділі КІНО-МАЙСТЕРНЯ на сайті www.dabhub.com. Заявку необхідно подати до 24.00 15 вересня.

 

Окрім семінару проект «Режисери без кордонів» також представить програму кінопоказів «Фільми без кордонів» в рамках МКФ «Молодість» та тематичний симпозіум «Роль кіно для забезпечення миру та толерантності в регіоні».

 

Проект«Режисери без кордонів» (РБК) реалізується в рамках Програми «Культура» Східного партнерства Фондом розвитку кінематографа «Золотий абрикос» у партнерстві з Центром Кіномистецтва «Прометей» (Грузія), Центром Медіа ініціатив (Вірменія), МГО «Інтерньюз-Україна», компанією Майя (Італія) і фінансується Європейським Союзом.

 

Семінар для продюсерів - це не курси для початківців. Очікується, що учасники розуміють основи кіновиробництва апріорі. Семінар буде спрямований на зміцнення навичок і знань учасників у двох сферах виробництва художніх фільмів:  ролі продюсера у творчому процесі, фінансових аспектах виробництва.

 

Семінар складатиметься з лекцій, тематичних досліджень, роботи в групах і зустрічах один-на-один. Зокрема, він буде зосереджений на таких сферах виробництва:

 

1. Мистецтво кіновиробництва:

- А.Роль продюсера у створенні сюжету;

- В. Пошук потенційно успішних фільмів;

- C. Зйомка місцевого сюжету для міжнародного екрану.

 

2. Фінансові аспекти виробництва:

- А. Аналіз бюджету та фінансового плану;

- В. Малобюджетне кіновиробництво, нові бізнес-моделі;

- C. Міжнародне ко-продюсерство;

- D. Фінансування та стратегія розповсюдження з орієнтацією на світовий ринок.

 

Робоча мова семінару - англійська. Учасники повинні вільно спілкуватися англійською мовою. Будь ласка, врахуйте це перед поданням заявки.

 

Семінар орієнтований на кінематографістів з країн Східного партнерства ЄС, зокрема з Вірменії, Азербайджану, Білорусі, Грузії, Молдови та України. Його цільова аудиторія - це передусім молоді продюсери, проте участь режисерів та інших кінофахівців також вітається.

 

Кандидати повинні відповідати таким критеріям:

- Мати завершену вищу освіту у відповідній дисципліні кіно або мати практичний досвід у кіновиробництві;

- Кандидати повинні мати художній фільм на стадії розробки за такими критеріями:  залучити менше 50% коштів від бюджету фільму, мати завершеним принаймні перший варіант сценарію;

- Мінімальна тривалість проекту повинна бути не менше 70 хвилин;

- Заявнику необхідно мати право на сценарій проекту.

 

Семінар проведуть тренери компанії MAIA (Італія). MAIA має великий досвід, проведення подібних тренінгів та семінарів в усіх країнах Європейського Союзу. Команда тренерів буде представлена ​​кращими професіоналами галузі, що мають міжнародне визнання і величезний досвід у цій галузі.

 

Семінар є безкоштовним, включаючи проживання, харчування та транспорт з країн Східного партнерства до України. Проте, кількість місць обмежена і кандидати будуть відібрані на конкурсних засадах.

 

Для участі у семінарі необхідно заповнити форму онлайн-реєстрації в розділі КІНО-МАЙСТЕРНЯ на сайті www.dabhub.com. Зверніть увагу, що для заповнення форми необхідно зареєструватися на сайті.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15662
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду