Депутатам є що сказати засобам масової інформації

23 Лютого 2007
9805
23 Лютого 2007
11:04

Депутатам є що сказати засобам масової інформації

9805
Член фракції БЮТ у Верховній Раді відреагував на публікацію «Детектор медіа».
Депутатам є що сказати засобам масової інформації

Шановна «Детектор медіа»!

 

Дуже приємно,  що  у матеріалах Вашого видання з’явився аналіз   парламентської роботи депутатів від фракції БЮТ (Публікація «Говоруни» й «мовчуни» у Верховній Раді» Світлани Остапи, «Детектор медіа» / 09.02.2007, в якій «ТК» досліджувала відкритість парламентарів для ЗМІ).


«Детектор медіа» має статус досить
 серйозного видання у телевізійній сфері, яке подає різні оцінки і викладає різні підходи у оглядах передач, що транслюються  в телевізійному просторі нашої країни. Думаю, що загалу цікаво почитати про ту чи іншу передачу з точки зору фахівця, а не лише глядача. Для  більшості працівників екрану  теж дуже важливо прочитати професійну думку про свою роботу: врешті-решт, кожен читач може побачити, яким  шляхом рухається український телеринок, що може очікувати на глядачів та тих, хто створює передачі,  у майбутньому.

 

Сподіваюся, що  ваші публікації з найактуальніших проблем медіа-ринку сприятимуть більш ефективній комунікації між фахівцями різних галузей та журналістами.


На сторінках свого видання ви завжди вдало виконуєте завдання критики: роздивитися, виділити й назвати тенденцію раніше, ніж її роздивиться аудиторія. Завдяки вашій критиці у глядача розвивається телевізійний смак, а об’єкти критики мають можливість удосконалити себе.

 

Не завжди, але із задоволенням читаю «Детектор медіа», хоч і не бачу й половини тих програм, які  обговорюються на сторінках видання. Проте, «Детектор медіа» завжди обговорює життєві ситуації, які отримують своє втілення на екранах телевізорів. Думаю, що  інколи працівники телеканалів, заглиблюючись у  телевиробництво,  просто не помічають  насправді важливих моментів  — і  допомагає їм побачити їх саме ваша критика.

 

Член фракції БЮТ Сергій Володимирович Поліщук є головою підкомітету з питань нафтової промисловості і нафтопродуктозабезпечення Комітету Верховної Ради України з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки, членом Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань перевірки ситуації із забезпеченням природним газом українських споживачів, розрахунками за поставлений природний газ та можливими порушеннями діючого законодавства на енергетичному ринку України, членом групи з міжпарламентських зв’язків з Італійською Республікою Російською Федерацією, ПАР, КНР, ФРН та багатьма іншими державами.

 

Я, Олександр Володимирович Ковтуненко -  заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслiдкiв Чорнобильської катастрофи, член Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань перевірки ситуації із забезпеченням природним газом українських споживачів, розрахунками за поставлений природний газ та можливими порушеннями діючого законодавства на енергетичному ринку України, керівник групи з міжпарламентських зв’язків з Федеративною Республікою Бразилія, а також член групи з міжпарламентських зв’язків з Австралією, Республікою Іран, Великобританією, Японією та інше.

 

Відповідно до Закону України «Про статус народного депутата України» (розділ 3 «Обов’язки  народного депутата України», стаття 24, пункт 12), народний депутат України  зобов'язаний інформувати  виборців  про  свою  депутатську  діяльність через  засоби  масової інформації. Я завжди відкритий до співпраці з засобами масової інформації. У нас достатньо інформації, яку необхідно донести народу, є про що говорити, є що обговорювати і аналізувати.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
народний депутат України
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9805
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду